Mano Gargždai



Žvejai spiningavimo varžybose demonstravo meistriškumą

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
Žūklės klubo „Pyla“ nuotrauka. Žūklės klubo „Pyla“ nuotrauka.

Trečius metus iš eilės mėgėjiškos ir sportinės žūklės klubas „Pyla“ kartu su Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centru prie Skaidriojo karjero organizavo Klaipėdos rajono spiningavimo varžybas.

 

Šiais metais įrodyti savo meistriškumą susirinko 59 dalyviai. Žvejai buvo suskirstyti į suaugusiųjų ir jaunimo iki 18 metų grupes. Suaugusieji varžėsi žvejodami poromis iš valčių ekipažų, o jaunuoliai plėšrias žuvis gaudė nuo kranto.

Po penkias valandas trukusių varžybų vyrų įskaitoje trečiąją vietą iškovojo praeitų metų čempionai – komanda „Staska“, kuriai atstovavo Gargždų klubo „Pyla“ nariai Algis Nesteckis ir Rokas Savickas, sugavę 0,820 kg žuvies.

Antroji vieta atiteko svečiams iš Klaipėdos – komandai „Kurėnas“: Edvardui ir Eduardui Kerams, pagavusiems 0,930 kg.

Šių metų čempionais tapo komanda „Vivingra“ iš Dovilų: Mindaugas Kontenis ir Martynas Valukonis, kuriems vieninteliams pavyko suvilioti dvi lydekas, kurios svėrė 1,600 kg. Pasak Mindaugo, kuris dirba konsultantu-pardavėju Gargždų žūklės reikmenų parduotuvėje „Kotas“, masalai, kuriais pavyko sugauti lydekas, buvo būtent lietuviški ešerio imitacijos vobleriai (medinės žuvelės), kuriuos gamina įmonė „Vivingra“.

Jaunimo grupėje trečiąją vietą iškovojo Matas Muldaris, sugavęs lydeką, kuri svėrė 0,610 kg.

Antrąją vietą užėmė Edgaras Šulcas, suviliojęs lydeką, kuri svėrė 0,650 kg.

Čempionu jaunimo iki 18 metų įskaitoje tapo Modestas Antužis, vos 10 gramų aplenkęs Edgarą ir sugavęs lydeką, kuri svėrė 0,660 kg.

Po varžybų visi dalyviai buvo vaišinami karšta žuviene, kurią išvirė „Pylos“ klubo šefas Vygantas Jokubauskas. Ačiū jam. Nugalėtojai ir prizininkai apdovanoti Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro, žūklės klubo „Pyla“ bei parduotuvės „Kotas“ įsteigtais prizais.

 

Žūklės klubo „Pyla“ nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 65 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,