Mano Gargždai



Gargžduose - Domanto Razausko ir Sauliaus Petreikio dainų vakaras

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Asociatyvi Corbis nuotr. Asociatyvi Corbis nuotr.

     Spalio 14 d., 18 val., Gargždų kultūros centre tęsiasi VIII-asis dainuojamosios poezijos ir autorinės kūrybos festivalis „Skambant gitarai". Užburiančiu instrumentų skambesiu pasigrožėti kvies Domanto Razausko ir Sauliaus Petreikio dainų vakaras „Tarp juodų ir baltų debesų".

 

     Domantas Razauskas gitara groti pradėjo paauglystėje. Išmokęs šio instrumento subtilybių, pradėjo mokyti ir kitus. Dainų autorius ir atlikėjas, poetas, gitaristas, kompozitorius Domantas Razauskas yra parašęs apie 150 dainų. Visoms joms tekstus sukūrė pats. Domantas Razauskas aktyviai koncertuoja jau 8 metus. Tradiciškai jis laikomas dainuojamosios poezijos žanro atlikėju, nors jo kuriamų dainų stilistikos apibūdinti neįmanoma. Šiuo metu Domantas su įvairiais muzikantais įrašinėja pirmąjį studijinį savo dainų albumą, rengia eilėraščių knygą. Jau penktus metus D.Razauskas koncertuoja vienoje scenoje su žinomais Lietuvoje atlikėjais: Andriumi Kulikausku, grupe „Skylė", Neda, Olegu Ditkovskiu, Sauliumi Bareikiu, Andriumi Kaniava, Gediminu Storpirščiu ir kitais.

 

     Saulius Petreikis – talentingas muzikantas, profesionaliai grojantis daugybe pučiamųjų instrumentų. Atlikėjas įvaldęs ne tik klasikinę fleitą, bet eksperimentuoja grodamas įvairiais etniniais instrumentais: indiškomis, keltiškomis, kiniškomis, vietnamietiškomis fleitomis, dūdomis, ragais ar dudelėmis.
     Jau kelerius metus S. Petreikis ne tik aktyviai scenoje šėlsta su Domantu Razausku, tačiau dalyvauja ir įvairiuose populiariosios, folkloro, džiazo, dainuojamosios poezijos projektuose su skirtingais atlikėjais. Taip pat yra grupės „Saulės broliai" narys.

 

 

Bilieto kaina vaikams iki 12 metų, pensininkams, neįgaliesiems - 5 Lt (EUR 1,45), kitiems - 10 Lt (EUR 2,90).

Bilietai parduodami dvi dienos iki koncerto nuo 14 iki 18 val. bei renginio dieną.

Informacija telefonu 8 676 009 62.

 

skambantgitaraiafisa

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 127 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,