Mano Gargždai



Automobilius „vaiko“ nauji ženklai

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Pamėgtose vietose įpratę automobilius statyti vairuotojai nepastebi naujų kelio ženklų. R. Rapalienės nuotr. Pamėgtose vietose įpratę automobilius statyti vairuotojai nepastebi naujų kelio ženklų. R. Rapalienės nuotr.

Gargžduose gyvenantys ir čia atvykstantys vairuotojai ir vėl turėtų atkreipti dėmesį į pokyčius – Kvietinių gatvėje „pridygo“ naujų ženklų.

 

Kvietinių gatvėje Gargžduose kasdien galima pamatyti daugybę pristatytų automobilių. Čia juos palikti patogu – arti paštas, bažnyčia, parduotuvės ir kitos įstaigos. Transporto priemonių netrūksta ir šiandien. Tačiau jų vairuotojai, ko gero, nė patys nežino, kad pažeidžia Kelių eismo taisykles.

Atkarpoje nuo Kvietinių gatvės pradžios iki 25 numeriu pažymėto pastato buvo įrengti ženklai „Sustoti draudžiama“. Primename, kad kelio ženklas „Sustoti draudžiama“ draudžia transporto priemonėms sustoti (stovėti) toje kelio pusėje, kurioje yra kelio ženklas. Negalioja skiriamuoju ženklu „Neįgalusis“ pažymėtoms transporto priemonėms.

Tokius pokyčius lėmė tai, kad Kvietinių gatvės atkarpoje nuo Klaipėdos gatvės iki parko susiaurėjo važiuojamoji dalis, nes buvo paženklintas dviračių takas. Dėl gatvėje statomų automobilių tapo sunku prasilenkti transporto priemonėms. Norint tai padaryti, tenka pažeisti Kelių eismo taisykles.

Vairuotojai turėtų būti atidesni ir atkreipti dėmesį į naujus kelio ženklus.

 

R. Rapalienės nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 246 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,