Mano Gargždai



„Gargždų vorai“ svečiavosi pas Vokietijos baikerius

Įvertinkite šį įrašą
(10 balsai)
40 motociklininkų virtinė, pasipuošusi lietuviškomis trispalvėmis bei Gargždų mototurnyro marškinėliais, nuriedėjo apie 1500 km. 40 motociklininkų virtinė, pasipuošusi lietuviškomis trispalvėmis bei Gargždų mototurnyro marškinėliais, nuriedėjo apie 1500 km.

     Motociklininkų organizacijos „Gargždų vorai" nariai neseniai grįžo iš Vokietijos, kur lankėsi tenykščių bendraminčių organizuotame renginyje.

 

     40 motociklininkų virtinė, pasipuošusi lietuviškomis trispalvėmis bei Gargždų mototurnyro marškinėliais, nuriedėjo apie 1500 km.

     „Važiavome pro Lenkiją, Čekijos pasienį iki netoli Leipcigo esančio nedidelio miestelio. Kelionės įspūdžiai – patys geriausi, daug pamatėme, pakeliui aplankėme vokiečių bunkerį", – kelionės įspūdžiais dalijosi „Gargždų vorų" narys Giedrius Papievis.

     Jis prisiminė, kad gausiam keliauninkų būriui nebuvo baisios jokios bėdos. Jei kuris motociklas sugesdavo, kolegos tuoj rasdavo sprendimą.
     Motociklininkai atviravo, kad į klubo „Sächsischen Tourenfahrer" šventę, vykstančią jau 24 kartą, kaip suvenyrą nuvežė 24 rūšių lietuviškų gėrimų.

     „Laimėjome apdovanojimą kaip gausiausia iš toliausiai atvykusi delegacija, taip pat garsiausio motociklo prizą", – pasakojo G.Papievis.

     Nors pavieniai baikeriai iš Vokietijos jau yra lankęsi Gargždų mototurnyre, tikimasi, kad į liepos mėnesį vyksiantį renginį atvyks gausesnė vokiečių klubo delegacija.

     Liepos 11-ąją Gargžduose organizuojamas grandiozinis mototurnyras, skirtas Žalgirio mūšio metinėms ir Lietuvos valstybės dienai paminėti.

     Šiemet „Gargždų vorai" žada grandiozinį renginį, jame be gausaus motociklininkų parado, susirinkusiųjų laukia įspūdingos motoakrobatikos varžybos, grupių „Biplan", „Antikvariniai Kašpirovskio dantys", žinomos Suomijos grupės „Knucklebone Oskar" pasirodymai ir dar daugiau.

 

Kelionės akimirkos – dalyvių nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 401 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,