Mano Gargždai



Lietuvos moksleivių varžybose kovėsi stalo tenisininkai

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Solveiga Danielkutė ir Augustė Mikalauskytė, nors ir kovojo be vienos komandos narės, įveikė visas savo varžoves. Z.Bitino nuotr. Solveiga Danielkutė ir Augustė Mikalauskytė, nors ir kovojo be vienos komandos narės, įveikė visas savo varžoves. Z.Bitino nuotr.

Sausio 27 dieną Gargždų sporto centro salėje rinkosi rajono bendrojo ugdymo mokyklų stalo teniso komandos, kad išsiaiškintų pajėgiausius. Prie stalų susikovė 7 vaikinų ir 5 merginų komandos. Kiekvieną komandą sudarė po tris dalyvius, taip pat galėjo būti po vieną atsarginį žaidėją.

 

Tarp vaikinų nepralenkiami buvo Dovilų pagrindinės mokyklos stalo tenisininkai. Jie delegavo dvi komandas, kurios po kovų pogrupiuose ir pusfinalyje didžiajame finale susikovė dėl 1-2 vietos. Nugalėjo Dovilų pirmoji komanda (Airidas Skirsgilas, Karolis Puplauskas ir Kęstutis Staponas). Antra – Dovilų antroji komanda (Darijus Bagočius, Laimonas Baškys ir Danielius Krušinskas). Trečia – Gargždų „Minijos“ progimnazijos pirmoji komanda, po atkaklios kovos mažajame finale įveikusi Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinės mokyklos stalo tenisininkus. Penkti liko Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos, šešti – „Minijos“ progimnazijos antrosios komandos, septinti – Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos stalo tenisininkai.

Tarp merginų dominavo Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos komanda. Ji visus mačus laimėjo vienodais rezultatais 3:1, nors kovojo be vienos komandos narės. Augustė Mikalauskytė ir Solveiga Danielkutė tiek buvo pranašesnės už savo varžoves, kad dviese sugebėjo tapti nugalėtojomis. Antros liko Dovilų pagrindinės mokyklos pirmosios komandos tenisininkės (Deimantė Jakaitytė, Roberta Valauskaitė, Viktorija Tverijonaitė). Trečios – merginos iš Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinės mokyklos (Raminta Rapalavičiūtė, Linita Rėbždaitė ir Agnė Ruškytė). Ketvirtoje vietoje – Dovilų antroji komanda, penktos – priekuliškės.

Reikia pažymėti, kad didžioji dalis prizininkų – Gargždų sporto mokyklos trenerių Felikso Žemgulio ir Andriaus Černeckio ugdytiniai.

 

Zigmo Bitino nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 486 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,