Mano Gargždai



Gyva muzika išjudino kelis šimtus diskotekos dalyvių (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Scenoje pasirodė gausus būrys atlikėjų ir muzikantų. Dariaus Damulio nuotr. Scenoje pasirodė gausus būrys atlikėjų ir muzikantų. Dariaus Damulio nuotr.

Šeštadienį sodyboje „Trys mylimos“ linksmybės tęsėsi iki vėlumos. Grupės „Klasiokai“ iniciatyva čia suorganizuota diskoteka, kurioje klausytojus džiugino gyvai atliekamos senos geros dainos.

 

Gausus būrys atlikėjų džiaugėsi suteikta galimybe pasirodyti scenoje, o apie 200 diskotekos dalyvių drauge traukė dainas ir sukosi šokių sūkuryje.

Renginyje pirmiausia pasirodė pavieniai solistai: Jonas Blagnys, Violeta ir Artūras, Renaldas. Po to linksmino vakaro svečias Kęstutis Jablonskis. Dainomis susirinkusiuosius pradžiugino grupės „Klasiokai“ ir „Bebrai“. Taip pat buvo leista pasirodyti ir kitiems norintiems muzikantams. Vakarą muzikiniais ritmais baigė DJ Raimondas.

„Vos spėjome leisti visiems norintiems pagroti, visiems ši scena labai patinka“, – juokavo renginio organizatorė Laimutė Gegieckienė.

Grupės „Klasiokai“ atstovė teigė, kad vakaras buvo itin linksmas, gražus ir kultūringas. Jame pirmąkart dalyvavusieji stebėjosi, kad būna renginių su šitiek gyvos muzikos ir judesio.

Anot organizatorės, tikrai buvo jaučiama pavasariška nuotaika, dalyviai buvo įtraukti ir į žaismingą konkursą, apdovanoti dovanėlėmis.

Moters teigimu, toks renginys – tikrai ne paskutinis, dar ne kartą Klaipėdos rajono gyventojai bus pakviesti į gyvos muzikos vakarus.

 

Diskotekos akimirkos – Dariaus Damulio nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 693 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,