Mano Gargždai



Agluonėnai kviečia į protmūšį

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Einaro Simučio nuotrauka. Einaro Simučio nuotrauka.

    Sparčiai populiarėjant įvairiems protų mūšių žaidimams, savąjį protinės mankštos ir žinių patikrinimo žaidimą siūlo Agluonėnų etnografinės sodybos kolektyvas. Jau nuo šio pirmadienio sodyboje startuoja naujas edukacinis užsiėmimas – „Etnoprotmūšis".


    „Šis protmūšis nėra standartinis, nes kai kurios užduotys skiriasi nuo įprastinio protų mūšio klausimų struktūros. Klausimai ir užduotys labai įvairios, bet visos susijusios su lietuvių etnine kultūra", - portalui „Mano Gargždai" pasakojo Agluonėnų etnografinės sodybos vadovė Gabija Šutkutė.
    Pasak jos, kai kada žaidėjai, kurių minimalus skaičius turi būti šeši, atsakymą galės išmąstyti arba tiesiog sėkmingai atspėti. Tačiau, be abejonės, dalis atsakymų reikalaus ir konkrečių žinių.
    Edukacija skirta įvairioms amžiaus grupėms, ją galima užsisakyti ir į savo įstaigą. Protmūšio trukmė – apie 45 minutes. Į 3 komandas suskirstyti žaidėjai pasiners į etnografijos vingrybes, ir kaip žada sodybos vadovė, sužinos įdomių bei linksmų faktų apie mūsų senolių gyvenimo būdą.


    Daugiau informacijos apie edukaciją – plakate:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 273 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,