Mano Gargždai



Kriminalistų dieną – protų mankšta, kava ir dovanos

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono PK nuotr. Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono PK nuotr.

Ankstyvą Kriminalinės policijos dienos rytą Klaipėdos rajono policijos komisariato darbuotojai pradėjo kitaip – dalyvaudami „Rytinėje protų mankštoje“.

 

Šventę surengė patyrusios „sporto trenerės“ – komisariato darbuotojos, kurios iš anksto rūpinosi, kad kolegų smegenų vingiai „nepridulkėtų“. Protų mūšio kovoje buvo pateikta klausimų iš įvairiausių sričių. Tačiau netgi išgirdę kebloką klausimą, kolegos spinduliavo „teisingomis“ emocijomis.

Vėliau visi Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai iš komisariato viršininkės Rasos Stasiulaitienės rankų išsitraukė dovanų kuponus, kuriais pareigūnai galės pasinaudoti pasirinktu laiku. Dovanų kuponuose nurodyti tokie prizai, kaip pusryčiai viršininkės kabinete, pietūs su „dvare“ (taip vadinamas geriau atrodantis komisariato pastatas) dirbančiomis kolegėmis, susitikimas su Lietuvos policijos kapelionu ir asmeninė išpažintis, kelionė Klaipėdos apskr. VPK viršininkės tarnybiniu automobiliu ir kt. Kaip jau yra tapę Klaipėdos rajono policijos komisariato tradicija, visi renginiai baigiasi pasisėdėjimu su kavos ar arbatos puodeliu rankoje, ragaujant pačių darbuotojų suneštas vaišes.

Komisariato viršininkė nuoširdžiai linkėjo geros sveikatos ir nuotaikos, nepamesti savęs ir kolegų pokyčių laikotarpiu.

Kriminalinės policijos dienos proga trečiojo laipsnio policijos pasižymėjimo ženklu „Už nuopelnus“ buvo apdovanoti Klaipėdos rajono policijos komisariato vyresnysis inspektorius Gintautas Bubelas ir inspektorius Povilas Jucius.

Ir dar viena tradicija – šiemet, kaip ir praėjusiais metais, konkurse „Metų seklys“ komisariato pareigūnai užėmė garbingą antrąją vietą.

 

Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono policijos komisariato nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 88 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,