Mano Gargždai



Taryboje – naujas narys

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Simos Ulvikienės nuotr. Simos Ulvikienės nuotr.

Klaipėdos rajono savivaldybės taryboje – pasikeitimai. Praėjusią savaitę vykusiame posėdyje prisiekė ir Tarybos nario pažymėjimą gavo naujas Tarybos narys Andrius Vainius. Politikas pakeitė į Seimą išrinktą ir į žemės ūkio ministrus paskirtą Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovą Bronių Markauską.

 

Andrius Vainius – ūkininkas, gyvenantis Endriejave. Šiandien, gruodžio 1-ąją, jis švenčia 42-ejų metų gimtadienį. A.Vainius yra baigęs Rietavo aukštesniąją žemės ūkio mokyklą, įgijęs techniko-mechaniko specialybę.

Naujasis politikas portalui mano-gargzdai.lt atviravo, kad gavo kvietimus prisijungti tiek prie valdančiosios daugumos, tiek prie opozicijos.

Jis teigė, kad keletą posėdžių bus neutralios pozicijos, sieks susipažinti su darbu, žmonėmis, o po to pasirinks, kuriai pusei Taryboje atstovauti.

„Kaip naujas, niekada nedalyvavęs, noriu susipažinti su žmonėmis“, – sakė jis.

Pasiteiravus, kokia politiko nuomonė dėl skulptūros „Banga“ vietos, A.Vainius teigė, kad yra už vietą prie kino teatro: „Jeigu viskas buvo sutarta, nereikėtų mėtytis“.

Šį vienintelį klausimą Taryba spręs gruodžio 8 d. vyksiančiame neeiliniame Tarybos posėdyje.

Primename, kad Klaipėdos rajono savivaldybės tarybos valdančiąją daugumą sudaro socialdemokratų (7), „Tvarkos ir teisingumo“ (5), Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (5) frakcijos, iš viso – 17 narių. Opozicijoje dirba 6 Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio partijos atstovai. Žemaičių frakcijos atstovai (3) nepriklauso nei daugumai, nei opozicijai. Iš viso Taryboje – 27 politikai.

 

Simos Ulvikienės nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 223 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,