Mano Gargždai



Veiviržėnų krepšininkės atstovaus rajonui zoninėse varžybose

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Zigmo Bitino nuotrauka Zigmo Bitino nuotrauka

Gruodžio 6 dieną Gargždų sporto centro pagrindinėje salėje vyko Lietuvos mokyklų žaidynių Klaipėdos rajono kaimo vietovių mokyklų 2000 metų gimimo ir jaunesnių merginų krepšinio 3x3 varžybos.

 

Jose norą dalyvauti pareiškė keturios komandos. Tai – moksleivės iš Endriejavo, Agluonėnų, Vėžaičių pagrindinių mokyklų ir Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos.

Jau pirmame ture burtai suvedė panašaus pajėgumo komandas. Veiviržėnai rezultatu 6:1 įveikė Agluonėnus, o Endriejavas po ganėtinai atkaklios kovos rezultatu 7:5 – Vėžaičius.

Sėkmės pakylėtos, veiviržėniškės įveikė ir kitas savo varžoves (Endriejavą – 8:2 ir Vėžaičius – 10:2). Tad Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos merginos (Iveta Poškaitė, Ligita Juciūtė, Gabrielė Kiaulakytė ir Laura Ruškytė), vadovaujamos mokytojos Ingos Januševičienės, ne tik iškovojo savo mokyklai 30 įskaitinių taškų, bet ir sausio 13, 14 arba 15 dieną atstovaus rajonui zoninėse varžybose Kretingoje.

Agluonėnų pagrindinės mokyklos merginos, vadovaujamos mokytojo Laimono Tučo, neturėjo vargo nei rungtynėse su Endriejavu (nugalėjo rezultatu 7:1), nei su Vėžaičiais (nugalėjo 8:0). Tad jos – antros. Trečioji vieta atiteko endriejaviškėms (mokytoja Inga Rimkuvienė).

 

Varžybų akimirkos – Zigmo Bitino nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 174 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,