Mano Gargždai



Rankų lenkikai iškovojo net 17 medalių

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Ingos Parnarauskaitės nuotr. Ingos Parnarauskaitės nuotr.

Gargždų sporto mokyklos rankų lenkimo sportininkai gruodžio 17 dieną dalyvavo tarptautiniame turnyre „Vilnius – CUP 2016“.

 

Keistas sutapimas – mėnesio septyniolikta diena ir turnyre iškovota septyniolika medalių. Turnyre dalyvavo 63 dalyviai iš Lietuvos ir Latvijos. Buvo kovojama trijose amžiaus grupėse: jaunimo iki 21 m., senjorų ir veteranų.

Kaip visada didžiąją dalį komandos sudarė merginos. „Seni prisiminimai pralinksmina, esu girdėjusi, kad rankų lenkimo sportas – ne merginoms, tačiau Gargžduose yra atvirkščiai – didžioji dalis sportininkų pas mus kaip tik yra dailiosios lyties atstovės“, – mintimis dalinosi Gargždų sporto mokyklos rankų lenkimo trenerė I. Rimkuvienė.

Turnyras kaip visada prasidėjo nuo lengviausių svorio kategorijų. Kategorijoje iki 60 kg kaire ranka pirmąją vietą iškovojo Skaistė Jomontaitė, antrąją – Karolina Kuisytė, trečiąją – Gabija Genčaitė.

Dešine ranka merginos vietas pasiskirstė šiek tiek kitaip: pirmoji vieta – G. Genčaitė, antroji – S. Jomontaitė, trečioji – Neda Račkutė. Svorio kategorijoje virš 60 kg trečiąją vietą užėmė Edita Bendikaitė.

Vaikinų grupėje Justas Vasiliauskas (svorio kategorija iki 60 kg) kaire ranka tapo čempionu, o dešine užėmė antrąją vietą. Raimondas Stancikas kaire ranka užėmė trečiąją vietą (svorio kategorijoje iki 70 kg).

Keletas sportininkų dalyvavo ir suaugusiųjų grupėje: J. Vasiliauskas iškovojo aukso ir sidabro medalius, G. Genčaitė du sidabro, N. Račkutė – du bronzos medalius. Trenerė I. Rimkuvienė (svorio kategorija iki 60 kg) iškovojo du aukso medalius.

Komandai puikiai atstovavo, tik šįkart medalių neiškovojo Aistė Kėželytė, Rūta Jančauskaitė ir Deividas Lavrenjevas. Sportininkai dėkoja Gargždų sporto mokyklos direktoriui Antanui Blinstrubui už galimybę dalyvauti puikiame turnyre Vilniuje.

„Seniai tokiomis pilnomis rankomis dovanų jau buvome grįžę iš varžybų”, – džiaugėsi jaunieji sportininkai. Rankų lenkimo sportininkams tai paskutinės varžybos 2016-aisiais metais. Linkime pačių geriausių, dar sėkmingesnių, sportiškesnių ir pergalingų 2017–ųjų! Visus sveikiname su artėjančiomis šv. Kalėdomis ir Naujaisiais Metais.

 

Varžybų akimirkos – Ingos Parnarauskaitės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 134 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,