Logo
 Spausdinti šį puslapį

Savivaldybės vadovų laukia įtempta savaitė

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Šią savaitę Klaipėdos rajono savivaldybės vadovų laukia svarbūs susitikimai, renginiai ir posėdžiai.

 

Meras Vaclovas Dačkauskas pirmadienį 10 val. susitiks su VĮ Klaipėdos jūrų uosto atstovais dėl Klaipėdos jūrų uosto bendrojo plano. 13.15 val. dalyvaus susitikime su mokyklos „Žiemys“ atstovais dėl šių metų biudžeto formavimo, o 14 val. – Dovilų vaikų lopšelio-darželio „Kregždutė“ tarybos posėdyje. 18 val. dalyvaus I. Simonaitytės premijos įteikimo iškilmėse Agluonėnuose.

Trečiadienį 11 val. dalyvaus susitikime su VĮ Registro centro atstovais.

 

Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė pirmadienį 10 val. susitiks su VĮ Klaipėdos jūrų uosto atstovais dėl Klaipėdos jūrų uosto bendrojo plano, 14 val. pirmininkaus Turizmo tarybos posėdžiui.

Antradienį 15 val. susitiks su Dovilų ir Sendvario seniūnais ir gyventojais dėl teritorijos ribų keitimo plano.

 

Mero pavaduotoja Violeta Riaukienė pirmadienį 10 val. susitiks su VĮ Klaipėdos jūrų uosto atstovais dėl Klaipėdos jūrų uosto bendrojo plano. 14 val. dalyvaus Turizmo tarybos posėdyje.16 val. dalyvaus renginyje „Kiekvienas iš mūsų turime savąją Ievą Simonaitytę“ Priekulės I. Simonaitytės gimnazijoje, o 18 val. – I. Simonaitytės premijos įteikimo iškilmėse Agluonėnuose.

Antradienį 10 val. dalyvaus Klaipėdos rajono policijos komisariato veiklos rezultatų aptarime – diskusijoje Klaipėdos rajono J. Lankučio viešosios bibliotekos skaitykloje.

 

Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas pirmadienį 10 val. susitiks su VĮ Klaipėdos jūrų uosto atstovais dėl Klaipėdos jūrų uosto bendrojo plano, o 13 val. – su VšĮ „Vaiko sveikatos informacinis centras“ vadove dėl patalpų nuomos neįgaliųjų vaikų dienos centrui.

14 val. pirmininkaus pasitarimui dėl UAB „Gargždų plytų gamykla“ valdomų vandentvarkos tinklų iškėlimo, išpirkimo galimybių, o 18 val. dalyvaus I. Simonaitytės premijos įteikimo iškilmėse Agluonėnuose.

Antradienį 10 val. dalyvaus Klaipėdos rajono policijos komisariato veiklos rezultatų aptarime – diskusijoje Klaipėdos rajono J. Lankučio viešosios bibliotekos skaitykloje, o 15 val. susitiks su Dovilų ir Sendvario seniūnais ir gyventojais dėl teritorijos ribų keitimo plano.

Trečiadienį 10 val. pirmininkaus pasitarimui dėl kelių priežiūros žiemą. Ketvirtadienį 19 val. dalyvaus rėmėjų padėkos vakare „Auksinis aitvaras“ Veiviržėnų kultūros centre.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Česlovas Banevičius pirmadienį 10 val. susitiks su VĮ Klaipėdos jūrų uosto atstovais dėl Klaipėdos jūrų uosto bendrojo plano. 14 val. dalyvaus Turizmo tarybos posėdyje.

Antradienį 10 val. dalyvaus pasitarime dėl kultūros centro patalpų nuomos Slengiuose, o 15 val. susitiks su Dovilų ir Sendvario seniūnais ir gyventojais dėl teritorijos ribų keitimo plano.

Trečiadienį 10 val. dalyvaus pasitarime dėl kelių priežiūros žiemą.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė pirmadienį 10 val. susitiks su VĮ Klaipėdos jūrų uosto atstovais dėl Klaipėdos jūrų uosto bendrojo plano, o 14 val. dalyvaus Turizmo tarybos posėdyje.

Antradienį 10 val. dalyvaus pasitarime dėl kultūros centro patalpų nuomos Slengiuose. Trečiadienį 10 val. pirmininkaus Mokinių pavėžėjimo komisijos posėdžiui, o 14 val. – komisijos dėl komandiruočių tvarkos aprašo posėdžiui.

Ketvirtadienį 19 val. planuoja dalyvauti rėmėjų padėkos vakare „Auksinis aitvaras“ Veiviržėnų kultūros centre.

 

Ketvirtadienį 10 val. visi vadovai dalyvaus Tarybos posėdyje.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,