Mano Gargždai



Išrinkti piešinių konkurso nugalėtojai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Domėtis civiline sauga, mokėti atpažinti galimus pavojus skatinami vaikai savo jėgas išbandė tradiciniame piešinių konkurse „Ar atpažįsti pavojaus veidą?“. Sulaukta net 70 mokinių piešinių, iš kurių komisija atrinko pačius geriausius.

 

„Nustebino tai, kad piešdami vaikai naudojo įvairias technikas ir išties atskleidė labai daug pavojų: nuo nesaugaus elgesio internete, gaisrų, potvynių ir kitų stichinių nelaimių iki branduolinių grėsmių. Išrinkti geriausius tikrai nebuvo lengva užduotis, nes visi vaikai puikiai atskleidė konkurso temą“, – sako Klaipėdos rajono vicemeras, komisijos narys Vytautas Butkus.

Mokiniai varžėsi 4 kategorijose, kuriose išrinkta po 3 nugalėtojus. Komisija taip pat atrinko ir piešinius, kurių autoriams bus skirti papildomi prizai – už geriausiai atskleistą temą, globalių problemų įžvalgą, idėjos originalumą, kūrybiškumą ir kruopštumą bei atlikimo techniką.

Visi nugalėtojai bus apdovanoti padėkos raštais, specialiais prizais ir pakviesti į renginį „Minijos“ kino teatre.

Dėkojame visiems dalyvavusiems mokiniams bei juos rengusiems mokytojams ir primename, kad nugalėtojai ir juos rengę mokytojai į renginį bus pakviesti asmeniškai.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 384 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,