Mano Gargždai



Klaipėdos rajono pareigūnai vykdė prevencines priemones

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnai praėjusią savaitę vykdė prevencines priemones – buvo tikrinamos Klaipėdos rajone esančių mokyklų teritorijos.

 

Patikrinimo metu buvo nustatyti 6 pažeidimai pagal Lietuvos Respublikos Administracinių nusižengimų kodekso 492 straipsnio 1 dalį Lietuvos Respublikos tabako, tabako gaminių ir su jais susijusių gaminių kontrolės įstatyme nustatytas tabako gaminių ar susijusių gaminių vartojimo ar jų turėjimo ribojimo pažeidimas.

Iš minėtų 6 pažeidimų dėl 2 nepilnamečių pažeidimų, sprendimo priėmimui informacija perduota Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktoriui.

Prevencinių priemonių metu taip pat buvo nustatyti 3 Kelių eismo taisyklių pažeidimai, kai Klaipėdos rajono gyventojai vairavo transporto priemones neprisisegę saugos diržų. Jiems buvo surašyti protokolai pagal Lietuvos Respublikos Administracinių nusižengimų kodekso 432 straipsnio 1 dalį.

Pas Klaipėdos rajono Ketvergių k. gyventoją namuose buvo rasta 5 l. talpa, kurioje buvo apie 2,5 l. skaidraus, bespalvio skysčio, turinčio naminės degtinės kvapą, o pas Daukšaičių kaimo gyventoją namuose buvo rasta 10 l. talpos plastikinė talpa, su joje esančiu 2 l. skaidriu, bespalviu skysčiu, turinčiu naminės degtinės kvapą.

Abu rajono gyventojai tokiais savo veiksmais padarė pažeidimą, numatytą Lietuvos Respublikos Administracinių nusižengimų kodekso 137 straipsnio 3 dalyje (naminių stiprių alkoholinių gėrimų, brogos, nedenatūruoto etilo alkoholio, denatūruoto etilo alkoholio ir jų skiedinių (mišinių) gaminimas, įgijimas, laikymas, gabenimas).

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 130 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,