Mano Gargždai



Sprendžiamos problemos dėl duobių

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Vairuotojai bando apvažiuoti skalda užpiltą duobę. Redakcijos nuotr. Vairuotojai bando apvažiuoti skalda užpiltą duobę. Redakcijos nuotr.

Gargžduose, Kvietinių gatvėje, netoli kino teatro „Minija“, po gruodžio pradžioje įvykusios vandentiekio avarijos liko nebaigtų darbų. Pirmoje važiuojamosios dalies juostoje esanti duobė tiesiog užpilta skalda, kurią kaskart išnešioja pravažiuojantys automobiliai.

 

Gargždų miesto seniūnas Saulius Bakšinskis informavo, kad darbų nepabaigia rangovas – UAB „Techsis“. Pasak jo, buvo ne kartą bandoma juos prisikviesti, tačiau tam vis esą atsiranda kažkokių kliūčių.

Klaipėdos rajono savivaldybės Komunalinio ūkio ir aplinkosaugos skyriaus vedėjo pavaduotojas Feliksas Žemgulys portalą mano-gargzdai.lt patikino, kad rangovai per keletą savaičių problemą išspręs, anksčiau tai padaryti jiems esą trukdė netinkamos oro sąlygos. Panašu, kad ilgai laukti neteko – šiandien popiet ši duobė jau buvo pradėta tvarkyti. Tiesa, darbus Savivaldybės lėšomis atlieka UAB „Gargždų komunalinės paslaugos“. Sąskaita bus pateikta problemos kaltininkams.

Šios savaitės pradžioje naujienų portalo redakciją pasiekė ir pirmieji šiemet gyventojų skundai dėl mieste atsivėrusių duobių. Gargždų miesto seniūnas informavo, kad seniūnija reaguoja į problemas: rangovas UAB „Gargždų komunalinės paslaugos“ šią savaitę šalto asfaltavimo būdu užtaisė ne vieną duobę Gargždų gatvėse.

Gyventojai apie aštrias, pavojų vairuotojams keliančias duobes turėtų informuoti seniūnijas.

 

Duobė Kvietinių gatvėje, netoli kino teatro „Minija“, jau tvarkoma:

Agotos Rimkuvienės nuotrauka.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 321 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,