Mano Gargždai



„Gargždė“ Ukmergėje pelnė prizines vietas (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Linijinių šokių klubo „Gargždė“ nuotr. Linijinių šokių klubo „Gargždė“ nuotr.

Gargždų šokių kolektyvui „Gargždė“ metų pradžia – sėkminga. Kantri ir linijinių šokių asociacijos reitinginėse linijinių šokių varžybose „Ukmergė in Line 2016“ šokėjos pelnė aukštas vietas.

 

„Proline Open“ moterų grupėje „Kregždutės“ pelnė 1-ąją vietą, „Line Dance Family“ – Vilma Rakauskienė su dukra Gabriele (grupė „Zylutės“) – taip pat džiaugėsi 1-ąja vieta, Gintarė Budvytienė su dukromis Kamile ir Erika (grupė „Girls“) užėmė 2-ąją vietą. „Social crystal“ kategorijoje Vilma Rakauskienė užėmė 1-ąją vietą, „Social silver“ grupėje Livija Grudienė taip pat pasipuošė 1-osios vietos medaliu, „Social diamond“ grupėje Eglė Lūžienė liko 4-a, „Social gold“ kategorijoje Lina Makarovienė pelnė 2-ąją vietą.

Šokių kolektyvas džiaugiasi puikiais rezultatais. Konkursuose šokančias moteris ir vaikus treniruoja Eglė Mizarė, padeda kolektyvo vadovė Giedrė Malūnavičienė. Gargždiškės šoka savaitgaliais rytais ir aukoja laiką, kurį galima praleisti pasivartant lovoje. Bet tai nenueina veltui – visos spindi ir džiaugiasi, nes šokis suteikia energijos ir geros nuotaikos.

Šokėjos už ​suteiktą galimybę repetuoti dėkoja Gargždų lopšelio-darželio „Ąžuoliukas“ direktorei Elenai Ačienei, Gargždų kultūros centro direktorei Birutei Oželienei ir Gargždų pagrindinės mokyklos „Krantas“ direktoriui Egidijui Žiedui.

 

Varžybų akimirkos – šokių kolektyvo nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 370 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,