Mano Gargždai



Gargžduose – kalėdinis karavanas

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Kalėdinis karavanas užsuks ir į Gargždus (Asociatyvi fotografija) Kalėdinis karavanas užsuks ir į Gargždus (Asociatyvi fotografija)

Tradicinis Almos Adamkienės labdaros ir paramos fondo bei „Coca Cola“ kalėdinis karavanas netrukus užsuks ir į Klaipėdos rajoną. Šiemet šviečiantis ir grojantis „Coca Cola“ Kalėdų karavanas, keliaudamas po visą Lietuvą, gruodžio 21 dieną atvažiuos ir į Gargždus.

Kalėdų karavanas į Gargždus užsuks 13 val. ir užtruks čia apie valandą. Jį ketina pasitikti mokiniai iš A.Adamkienės labdaros ir paramos fondo globojamų mokyklų: Agluonėnų, Judrėnų, Vilkyčių, Endriejavo, Šiūparių.  

Fondas dar globoja Drevernos, Pajūrio Stanislovo Biržiškio mokyklas. Ponios A. Adamkienės fondo globojamoms mokykloms ir vaikų globos namams dovanojamos sporto priemonės, reikalingos mokinių aktyviam laisvalaikiui bei fizinio lavinimo pamokoms. Šiomis dovanomis prie karavano tradiciškai prisideda LR Prezidentūros, LR Vyriausybės, Vilniaus bei Kauno savivaldybių  darbuotojai, LR Seimo nariai bei darbuotojai.

 Lietuvoje Kalėdų karavanas  organizuojamas nuo 2000 metų. Akcijos  tikslas – paremti  kaimo mokyklas bei vaikų globos namus.

Šiais metais Kalėdų karavanas surinktas dovanas – sporto inventorių ir priemones – skirs visoms fondo remiamoms mokykloms. Karavano metu surinktas lėšas fondas dovanos Sidabravo vidurinei mokyklai, įsikūrusiai Radviliškio rajone. Per visus Kalėdų karavano projekto metus Lietuvos žmonės kaimo mokyklas parėmė daugiau nei 200 tūkst. Lt.  Prie Kalėdų karavano paramos gali prisidėti kiekvienas prekybos centruose įsigijęs dviejų litrų talpos „Coca-Cola“ gėrimo ar į šventės vietą atnešęs dovanojamo sporto inventoriaus.

Savo tradicinę kelionę karavanas tęsia Estijoje ir Latvijoje. „Coca-Cola“ karavanas kartu su Kalėdų seneliu, elfais bei dovanomis jau yra aplankęs daugiau nei 150 Lietuvos kaimo mokyklų bei vaikų globos namų. Tokios pat kalėdinio karavano kampanijos yra rengiamos daugiau nei 90 pasaulio šalių.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 160 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,