Mano Gargždai



Norintys išmokti šokti laukiami pamokose

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Gerdos Muldarytės nuotr. Gerdos Muldarytės nuotr.

Šokių studija „Svajonė“ Gargžduose kviečia išmokti klasikinių ir Lotynų Amerikos šokių pagrindų. Norintys prisijungti prie solo latino ar porinių šokių grupių,  tai padaryti gali vasario 22 d. (trečiadienį) 18 val. „Minijos“ progimnazijoje vyksiančios repeticijos metu.

 

Studijos „Svajonė“ treneris, buvęs šokių ansamblio „Žuvėdra“ šokėjas ir kapitonas Alvydas Soraka pasakojo, kad tradiciškai bus vedamos dviejų tipų treniruotės suaugusiems: poriniai klasikiniai bei lotynų šokiai ir solo latino. Norintieji galės išmokti sambos, čia čia čia, rumbos, tango, valso, fokstroto pagrindų.

Šokių studijos tikslas – išmokyti šokti savo malonumui, o ne dalyvauti konkursuose. A. Soraka teigia, kad šokdamas žmogus pamiršta rūpesčius, atlėgsta įtampa, be to, dirba visi kūno raumenys. Pamokos pravers visiems, kas nori padailinti kūno linijas, išsivaduoti iš nugaros skausmų, kūno sąstingio.

Šokių studijos mokytojas pasakojo, kad nuo praėjusių metų Klaipėdoje yra rengiamos šeštadieninės argentinietiško tango mokyklos. Jas veda profesionalūs argentinietiško tango specialistai. Kadangi tokios pamokos – vienintelės regione, mokytis susirenka gyventojai iš visos Vakarų Lietuvos.

Daugiau informacijos ir išankstinė registracija tel. 8 698 15 711 arba www.sokiustudija.lt

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 352 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,