Mano Gargždai



Apdovanotos Dovilų pagrindinės mokyklos futbolininkės

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Trečiadienį, kovo 1 dieną, Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktorius Sigitas Karbauskas Savivaldybės padėkos raštais apdovanojo Dovilų pagrindinės mokyklos mergaičių futbolo komandą ir jų trenerį, kūno kultūros mokytoją metodininką Arūną Šimkevičių, užėmus I vietą ir tapus Lietuvos mokyklų žaidynių kaimo progimnazijų, pagrindinių mokyklų grupės čempionais.

 

Vasario 24 dieną Kėdainiuose vykusiose varžybose Dovilų pagrindinės mokyklos mergaičių futbolo komanda laimėjo I vietą – tai pirmas toks svarbus doviliškių mergaičių futbolo komandos laimėjimas bei aukščiausias šių mokslo metų žaidynių pasiekimas Klaipėdos rajone.

Merginų komandą sudaro 6–8 klasių mokinės, kurios futbolą žaidžia dar tik 1,5 metų. Merginų pasiekimais džiaugėsi Klaipėdos rajono savivaldybės mero pavaduotoja Violeta Riaukienė bei Administarcijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė. Jos linkėjo mergaitėms ir toliau sportuoti bei savo pasiekimais garsinti Klaipėdos rajoną Lietuvoje, taip pat domėjosi, ar mergaitės planuoja savo ateitį sieti su profesionaliu sportu.

Mergaičių komandos laimėjimais džiaugėsi ir Dovilų pagrindinės mokyklos direktorius Arūnas Grimalis, pasakojęs, kad merginos itin gabios – jos ne tik žaidžia futbolą, bet ir dalyvauja stalo teniso varžybose, bėgioja krosus, net dalyvauja dailyraščio konkursuose. Švietimo skyriaus vedėjas Algirdas Petravičius domėjosi, ar merginos norėtų pačios treniruoti vaikus bei džiaugėsi trenerio užsidegimu bei puikiu darbu ruošiant jaunas merginas varžyboms.

Dovilų pagrindinės mokyklos mergaičių futbolo komandos narės bei jų treneris Arūnas Šimkevičius džiaugėsi laimėjimu, parodė gautą nugalėtojų taurę. Komanda vylėsi ir toliau žaisti kovingai, siekti pergalių bei savo pasiekimais garsinti rajoną.

 

Dovilų pagrindinės mokyklos mergaičių futbolo komandos sudėtis:

1.  Viltė Jurgaitytė, 8 klasė;

2.  Vitalija Žatkina, 8 klasė;

3.  Greta Saročkaitė, 8 klasė;

4.  Deimantė Naujokaitė, 8 klasė;

5.  Viktorija Tverijonaitė, 7 klasė;

6.  Eligija Kareivaitė, 7 klasė;

7.  Danielė Norvaišaitė, 7 klasė;

8.  Simona Krakytė, 7 klasė;

9.  Julija Skiotytė, 7 klasė;

10. Olivija Kažukauskaitė, 7 klasė;

11. Deimantė Jakaitytė, 7 klasė;

12. Ineta Petrauskaitė, 6 klasė.

 

Apdovanojimo akimirkos – Klaipėdos rajono savivaldybės nuotraukose:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 323 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,