Mano Gargždai



Dovilų moksleiviai susitiko su rašytoja

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Susitikimo akimirka. Dovilų pagrindinės mokyklos nuotr. Susitikimo akimirka. Dovilų pagrindinės mokyklos nuotr.

Kovo 30 d. Dovilų pagrindinėje mokykloje svečiavosi vaikų rašytoja Nijolė Kliukaitė-Kepenienė. Į susitikimą atėjo būrys pradinių klasių mokinių bei mėgstantys skaityti mokytojai.

 

Susitikimo metu autorė mielai ir gyvai bendravo su vaikais, pasakojo kada ir kaip pradėjo rašyti, pristatė savo kūrybą, skaitė ištraukas iš knygų „Verpėjėlė“ ir „Baltų ženklai“. Po to autorė vaikams skyrė kūrybines užduotis: sukurti trumpą istoriją apie mitines lietuvių būtybes ar papasakoti apie išgalvotą planetą su jos gyventojais. Geriausiems pasakotojams rašytoja padovanojo po knygutę su savo autografu bei linkėjimais.

Klausydamiesi jau pamėgtos rašytojos, vaikai patyrė daug teigiamų emocijų, jautėsi didelis susidomėjimas renginiu – N. Kliukaitės-Kepenienės knygutes pirkusieji mokiniai komentavo, jog „dabar bus ką veikti”. Tai rodo, kad susitikimai su rašytojais yra vienas iš įdomesnių būdų skatinti skaitymą ir kūrybiškai nuteikti vaikus.

Po renginio visi norintieji galėjo įsigyti N. Kliukaitės-Kepenienės knygų ir paprašyti jos autografo. Šis susitikimas buvo labai malonus Dovilų mokyklos bendruomenei.

Susitikimo akimirka. Dovilų pagrindinės mokyklos nuotr.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 317 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,