Mano Gargždai



„Naminuko“ pedagogės patirties sėmėsi „Projektų mugėje“

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Gargždų lopšelio-darželio „Naminukas“ nuotr. Gargždų lopšelio-darželio „Naminukas“ nuotr.

Balandžio 12 d. Klaipėdos Gedminų progimnazijoje vyko II-oji respublikinė švietimo įstaigų projektų paroda-kvalifikacijos tobulinimo seminaras „Projektų mugė“, kurio tikslas – sudaryti galimybę keistis gerąja projektinės veiklos patirtimi, pristatyti naudą bendruomenei, atskleisti ir paviešinti įvairių fondų lėšomis finansuojamų projektų vadovų ir dalyvių indėlį į švietimo kokybės gerinimą.

 

Šia galimybe susidomėjo Gargždų lopšelio-darželio „Naminukas“ pedagogių komanda: Rima Butkuvienė (laikinai einanti direktoriaus pareigas) – projekto vadovė, Virginija Martyšienė, Audronė Gedvilienė ir Danutė Surplienė – auklėtojos metodininkės.

Etninės kultūros projektas „Iš lobių skrynelės“ (dalinai finansuojamas savivaldybės) ir vykdomas nuo 2015 m. (tais pačiais metais įstaiga apdovanota nominacija „Už etninės kultūros puoselėjimą“) sudomino ne tik ikimokyklinių įstaigų, bet ir bendrojo lavinimo mokyklų pedagogus. Švietimo įstaigų pedagogai domėjosi, kaip mums pavyksta įtraukti tėvus į renginius, organizuojamas veiklas, sudomino kūrybinių dirbtuvėlių veiklos rezultatai, stendinės medžiagos informatyvumas.

Manome, kad gerosios patirties sklaida „iš lūpų į lūpas – kolega kolegai“ mūsų komandai ir visiems projektų mugės dalyviams suteikė galimybę išsiaiškinti kaip tinkamai organizuoti projektus nuo A iki Z, pasisemti idėjų, užmegzti kontaktą savo projektams vykdyti.

Džiaugiamės atėjusios, pamačiusios, sužinojusios ir užmezgusios kontaktus su pedagogais iš įvairių Lietuvos kampelių. O Klaipėdos lopšelio-darželio „Žiogelis“ direktorės Antaninos Šereivienės pakvietimas į gegužės pabaigoje organizuojamą ikimokyklinio ugdymo įstaigų respublikinę metodinę-praktinę konferenciją „Kokybiškos edukacinės paslaugos – tai sėkmės garantas mūsų vaikų gerovei“ įpareigoja žengti pirmyn.

 

„Projektų mugės“ akimirkos  Gargždų lopšelio-darželio „Naminukas“ nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 427 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,