Mano Gargždai



„Banga“ patyrė pralaimėjimą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr. Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr.

Penktadienį Gargždų miesto stadione „Banga“ 0:2 nusileido Vilniaus „Vyčiui“.

 

Pirmajame kėlinyje atrodė, kad trečias kartas nemeluos ir pavyks bent jau pristabdyti Vilniaus „Vytį“, kuris praėjusiais metais abu kartus įveikė „Bangą“. Pirmoje rungtynių pusėje vilniečiai nieko grėsmingo prie „Bangos“ vartų nesukūrė, o keletas gargždiškių atakų baigėsi pavojingais smūgiais.

Tačiau iš karto po pertraukos įvykiai susiklostė itin nepalankiai Gargždų komandai. Iš pradžių teisėjas nusprendė, kad Sigitas Urbys savo noru griuvo baudos aikštelėje ir „apdovanojo“ „Bangos“ gynėją geltona kortele, o po minutės prie „Bangos“ baudos aikštelės neįžvelgė varžovo pražangos prieš D. Padaigį. Vilniečiai pasinaudojo įgytu pranašumu ir pavojingai pasiuntė kamuolį link „Bangos“ vartų, kur jau fortūna atsuko nugara gargždiškiams. K. Urbaičio bandymas „iškabinti“ nuo E. Bračkaus galvos į „Bangos“ vartus skriejantį kamuolį baigėsi įvarčiu į savus vartus.

Dar po kelių minučių svečiai užklupo „Bangą“ greita kontrataka – į baudos aikštelę įbėgusį „Vyčio“ puolėją kliudė T. Norbutas ir teisėjas parodė į vienuolikos metrų žymą. N. Misiuk smūgiavo tiksliai ir padvigubino vilniečių persvarą.

„Banga“ visą dėmesį nukreipė į svečių vartus, tačiau atakos klimpo ties vilniečių baudos aikštelės prieigomis. Tuo tarpu „Vyčio“ futbolininkai, gargždiškių aikštės pusėje atsivėrusiomis erdvėmis, dar kelis kartus galėjo nubausti „Bangą“, tačiau, matyt, jau buvo išnaudoję visą sėkmės kreditą.

Rungtynių santrauka, T. Tamošausko ir „Vyčio“ trenerio A. Liubinsko komentarai – futbolo.tv youtube kanale. Kitas rungtynes „Banga“ žais balandžio 23 dieną 15 valandą Telšiuose su vietos „Džiugu“.

 

Iš protokolo. „Banga“ (Gargždai) – „Vytis“ (Vilnius) 0:2.

Gargždų miesto stadionas, 350 žiūrovų. Teisėjas: V. Gerasimov (Klaipėda).

Įvarčiai: 48 min. K. Urbaitis (į savo vartus), 55 min. N. Misiuk (iš 11 m) („Vytis“).

Įspėjimai: 7 min. K. Gnedojus, 47 min. Sig. Urbys („Banga“), 3 min. N. Misiuk, 70 min. A. Skuratovič („Vytis“).

„Bangos“ sudėtis: T. Norbutas, D. Padaigis, E. Bračkus, M. Bitinas, Sig. Urbys, M. Kura (77' E. Anulis), K. Gnedojus, A. Butkus, K. Urbaitis (63' A. Bačanskis), Sim. Urbys (45' P. Lotužys), D. Lukošius (61' Š. Skulskis). Atsargoje liko: K. Smilingis, I. Jurgutis, J. Skuodas.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 383 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,