Mano Gargždai



„Mars Lietuva“ – tarp vertingiausių Lietuvos įmonių

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Darbuotojų skaičius bendrovėje „Mars Lietuva“ šiemet išaugo 27 žmonėmis, iš viso įmonėje dirba 809 darbuotojai (Margaritos Mizaraitės nuotr.) Darbuotojų skaičius bendrovėje „Mars Lietuva“ šiemet išaugo 27 žmonėmis, iš viso įmonėje dirba 809 darbuotojai (Margaritos Mizaraitės nuotr.)

Bendrovė „Mars Lietuva“ antrus metus pateko į daugiausiai naudos šaliai ir jos gyventojams duodančių bendrovių sąrašą.

Vertingiausių įmonių trisdešimtuke šokoladinių batonėlių ir maisto gyvūnams augintiniams produkcijos kategorijų lyderė Lietuvoje užima 14–18 vietą. Šią vietą sąraše bendrovė dalinasi su įmonėmis „Kauno grūdai“, „Omnitel“, „Lytagra“ ir „Sicor Biotech“.

Vertingiausiųjų trisdešimtukas, kurį kasmet sudaro savaitraštis „Veidas“, paskelbiamas įvertinus bendrovių sumokėtus mokesčius į valstybės biudžetą, darbuotojų skaičių, atlyginimų vidurkį, eksportą, pritrauktas užsienio investicijas ir kitus kriterijus.  

Darbuotojų skaičius bendrovėje „Mars Lietuva“ šiemet išaugo 27 žmonėmis, iš viso įmonėje dirba 809 darbuotojai. Į valstybės biudžetą šiais metais „Mars Lietuva“ sumokėjo 16 mln. Lt, o investicijoms į naujas technologijas 2012 – 2013 m. skyrė daugiau kaip 45 mln. Lt.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 208 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,