Mano Gargždai



Gargžduose – iliuzionisto Algimanto Frankonio šou

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Algimantas Frankonis. Organizatorių nuotr. Algimantas Frankonis. Organizatorių nuotr.

II-asis audiovizualinis meno festivalis „Spektras“ gargždiškius ir miesto svečius balandžio 27 d. 18 val. pakvies į paslaptingą magijos pasaulį. Svečiuose – Algimantas Frankonis – jaunas iliuzionistas, įsimylėjęs magiją ir emociją, kurią gali sukelti ši nuostabi meno forma, didelį dėmesį skiriantis žiūrovui.

 

Jokių balandžių, cilindrų, virvių ar nosinaičių – tik patys neįtikinamiausi triukai su „stand-up“ komedijos prieskoniu. Didžiausio Lietuvos magijos TV projekto „Didysis magijos šou” dalyvis ir antros vietos nugalėtojas, vienintelis iliuzionistas Lietuvoje, atliekantis kulkos gaudymo triuką.

Kiekvieno iliuzionisto triuko metu dalyvauja bent vienas žiūrovas iš auditorijos, todėl jo pasirodymai tampa gyvi, nenuspėjami ir be galo nuotaikingi. „Magija gyvai“ – tai modernus ir šiuolaikiškas magijos šou, kupinas neįtikėtinų magijos triukų, teigiamų emocijų ir daug juoko, nepaliks abejingo net ir didžiausio skeptiko.

Renginys rekomenduojamas tik žiūrovams nuo 13 m. amžiaus.

Bilietų kainos: 5 Eur suaugusiesiems, 3 Eur vaikams iki 12 m., neįgaliesiems ir senjorams.

Projektą „II-asis audiovizualinio meno festivalis „Spektras“ finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Lietuvos Respublikos kultūros ministerija. Festivalio idėją palaiko: Klaipėdos rajono savivaldybė, UAB „Eurobiuras“, „Brožių virtuvė“, Klaipėdos rajono laikraštis „Banga“, naujienų portalas „Mano Gargždai“.

 

Renginio plakatas:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 309 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,