Mano Gargždai



„Mano Gargždai“ premija – aktyviam abiturientui (siūlykite kandidatus)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
„Mano Gargždai“ premijos įteiktos G. Muldarytei ir R. Martinkutei. Redakcijos archyvo nuotr. „Mano Gargždai“ premijos įteiktos G. Muldarytei ir R. Martinkutei. Redakcijos archyvo nuotr.

Jau įprasta premijomis pagerbti gabiausius, geriausiais balais egzaminus išlaikiusius moksleivius. Naujienų portalas „Mano Gargždai“ jau trečius metus abiturientams įteiks kitokią premiją – ne už pasiekimus moksle, bet už aktyvumą.

 

 „Ne visiems sekasi moksluose, o ir egzaminų rezultatai kartais nuvilia. Mums kilo idėja apdovanoti jauną žmogų, kuris nestokoja idėjų, yra aktyvus visuomeninėje veikloje“, – premijos steigimo motyvus atskleidė VšĮ „Mano Gargždai“ direktorius Vytautas Kundrotas.

Pirmoji „Mano Gargždai“ 200 eurų premija už aktyvią visuomeninę veiklą, savanorystę ir originalių idėjų generavimą 2015 metais buvo įteikta Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos abiturientei Gerdai Muldarytei.

Mergina – aktyvi įvairių renginių organizatorė ir dalyvė. Jos iniciatyva Gargždų erdvės buvo pradėtos puošti sūpynėmis, suorganizuotos pirmosios „Mados dienos“, atviro mikrofono vakarai, kiti renginiai jaunimui. Taip pat į Gerdos fotoobjektyvą pateko ne vienas Gargždų žmogus ir vieta.

2016 metais naujienų portalo „Mano Gargždai“ 200 eurų premija buvo įteikta Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos abiturientei Rugilei Martinkutei. Mergina – ne tik klasės seniūnė ir prezidentūros narė, bet ir įvairių akcijų sumanytoja ir vykdytoja. Ji vadovavo ir kartu su klase įgyvendino „Žaliosios klasės įrengimo parke“, „Suolelio mokyklai“ idėjas, inicijavo bendradarbiavimą su Girulių sutrikusio vystymosi kūdikių namų vaikais.

Kandidatus premijai siūlykite el.paštu , nepamirškite nurodyti pasiekimų. Kandidatų pasiūlymų lauksime iki birželio 15 d.

Premija bus įteikta per brandos atestatų įteikimo šventę.

 

Vertinimo lentelė:

Renginių/veiklų mokykloje organizavimas/inicijavimas

1 balas (už kiekvieną renginį/veiklą)

Renginių/veiklų kaimo/miesto bendruomenėje organizavimas/inicijavimas

2 balai (už kiekvieną renginį/veiklą)

Dalyvavimas savanoriškoje mokyklos veikloje

1 balas (už kiekvieną renginį/veiklą)

Dalyvavimas savanoriškoje  veikloje už mokyklos ribų

2 balai (už kiekvieną renginį/veiklą)

Dalyvavimas užklasinėje veikloje, būreliuose

2 balai

Kitos atsakomybės (pavyzdžiui, mokyklos prezidentas, klasės seniūnas ar kt.)

2 balai

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 330 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,