Mano Gargždai



Su mažaisiais jau kalbama apie saugumą vasarą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos AVPK nuotr. Klaipėdos AVPK nuotr.

Saulėtą pavasario rytą Slengių mokyklos-daugiafunkcio centro priešmokyklinių „Spalviukų“, „Smalsučių“ ir „Pelėdžiukų“ grupių ugdytiniai rinkosi į viktoriną „Aš saugus – kai žinau“.

 

Klaipėdos rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnė susirinkusius vaikučius suskirstė į tris komandas, kurios turėjo atsakyti į 15 viktorinos klausimų saugaus eismo tema.

Kadangi artėja vasara, vaikams buvo puiki proga prisiminti, kaip reikia saugiai pereiti gatvę, nereguliuojamą ir reguliuojamą šviesoforų sankryžas, kaip pereiti kelią ne gyvenvietėje, ką būtina žinoti, norint važiuoti dviračiu, kam reikalingi atšvaitai ir kaip juos segėti, kaip saugiai išlipti iš transporto priemonės. Su vaikais buvo prisiminta, kas yra šaligatvis, pėsčiųjų takas, kelkraštis, važiuojamosios dalies kraštas ir kaip juose reikia saugiai elgtis.

Vėliau, po viktorinos, visos trys komandos susirinko lauke ir rungėsi sporto rungtyse. Atlikus visas užduotis ir suskaičiavus taškus visos komandos buvo apdovanotos diplomais ir atminimo dovanėlėmis. Išvykdama pareigūnė vaikams linkėjo linksmos bei saugios vasaros.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 405 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,