Mano Gargždai



Prie „Saugaus eismo giraitės“ sodinimo prisidėjo Gribžinių bendruomenė

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
„Saugaus eismo giraitės“ sodinimo akcijoje dalyvavo daugiau nei 50 žmonių, iš kurių – net 4 vaikai. Bendruomenės nuotr. „Saugaus eismo giraitės“ sodinimo akcijoje dalyvavo daugiau nei 50 žmonių, iš kurių – net 4 vaikai. Bendruomenės nuotr.

Gribžinių bendruomenė jau trečius metus dalyvauja konkurse „Eismo saugumas bendruomenėse 2017“. Šio konkurso tradiciniu renginiu yra tapęs „Saugaus eismo giraitės“ sodinimas.

 

 Trečius metus iš eilės vis kitame Lietuvos kampelyje renkasi žmonės atstovaujantys savo bendruomenei ir sodina ąžuoliukus. Šiais metais balandžio 21 d. bendruomenių nariai rinkosi Pašilių kaime, Pelėdnagių seniūnijoje, Kėdainių rajone. Nors orai ir nelepino, dargana ir šaltis neatbaidė dalyvių nuo garbaus tikslo. Bendromis jėgomis „Neregėtos Lietuvos“ Tūkstantmečio ąžuolyne buvo pasodinta 80 ąžuoliukų, kurie įprasmino ne tik „Eismo saugumo konkurso“ septynerių metų sukaktį, bet ir prisidėjo prie Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio minėjimo. „Saugaus eismo giraitės“ sodinimo akcijoje dalyvavo daugiau nei 50 žmonių, iš kurių – net 4 vaikai.

Pagrindiniai akcijos organizatoriai – Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos, 10 valstybės įmonių prižiūrinčių regioninius kelius (Klaipėdos regionui atstovaujanti VĮ „Klaipėdos regiono keliai“), Lietuvos kaimo bendruomenių sąjunga bei savivaldybės.

Gribžinių bendruomenė džiaugiasi galėdama prisidėti prie saugaus eismo puoselėjimo ir ugdymo Lietuvoje. Šiuo tikslu bendruomenė surengs 4 renginius, į kuriuos kviečia atvykti visus norinčius prisidėti prie saugaus eismo keliuose. Galvodami apie kitų saugumą keliuose, galėsime tikėtis, kad ir kiti eismo dalyviai pagalvos apie mus.

 

Akimirkos iš giraitės sodinimo – bendruomenės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 457 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,