Mano Gargždai



Prieš didžiąsias metų šventes Sendvario seniūnijoje gerumo netrūko

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
Sendvario seniūnija įgyvendino tęstinį socialinį projektą „Pasidalinu su kitu – ko pats sočiai turiu 2013“ (Sendvario seniūnijos nuotr.) Sendvario seniūnija įgyvendino tęstinį socialinį projektą „Pasidalinu su kitu – ko pats sočiai turiu 2013“ (Sendvario seniūnijos nuotr.)

Sendvario seniūnija įgyvendino tęstinį socialinį projektą „Pasidalinu su kitu – ko pats sočiai turiu 2013“. Akcijos metu geros valios žmonės dovanojo dovanėles vaikams, savo užaugintas daržo gėrybes, rūbelius, namų apyvokos daiktus, buitinius prietaisus.

Be galo džiugino aplankytų žmonių šypsenos, žinojimas, kad padovanotas lauknešėlis švenčių stalą pagausins. Šios akcijos metu lankant žmones tiesiogiai išgirdome gyventojus slegiančias bėdas, įvertinome realias gyvenimo sąlygas, išklausėme gyvenimiškų pasakojimų, patarimų. Palyginus su praėjusių metų akcijos rezultatais, šiemet gyventojų aktyvumas buvo didesnis, dovanų prieš šventinį laikotarpį netrūko. Seniūnijos darbuotojai kartu su bendruomenių atstovais aplankėme 22 vyresnio amžiaus vienišus, neįgalius seniūnijos gyventojus, 9 sunkiai besiverčiančias šeimas su mažamečiais vaikais, 2 daugiavaikes pavyzdingas šeimas.

Nuoširdžiai dėkojame prisidėjusiems prie akcijos: Vietos bendruomenės tarybai, skyrusiai 500 Lt, už kuriuos buvo nupirkti puodeliai su seniūnijos logotipu, saldainiai, sausainiai; Jakų bendruomenės centrui, skyrusiam 200 Lt. už kuriuos buvo nupirkta 14 vnt. vištienos šventiniam stalui; Sendvario seniūnijos kolektyvui už šventines žvakes ir dovanėlių suruošimą; bendruomenių atstovėms Ramutei Kniūkštienei ir Liucijai Kyguolytei–Šeputei už aktyvų dalyvavimą akcijos metu išdalinant dovanėles ir vaišes; taip pat tariame nuoširdų AČIŪ už daržo gėrybes, dovanėles, rūbelius vaikams ir akcijos palaikymą visiems prisidėjusiems, - be Jūsų ši akcija nebūtų pavykusi ir nebūtume pradžiuginę šitiek žmonių.

Jau antrus metus iš eilės startuojančios akcijos „Pasidalinu su kitu – ko pats sočiai turiu“ moduliavimui nėra ribų ir tikime, kad aplankytų socialiai jautrių žmonių gyvenimas taps bent kiek šviesesnis ir jaukesnis.

 

Sendvario seniūnijos fotografijos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 316 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,