Mano Gargždai



„Banga“ namuose žais su „Tauru“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr. Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr.

Gegužės 5 dieną 19 valandą Gargždų miesto stadione Gargždų „Banga“ žais LFF I lygos 6-ojo turo varžybas su Tauragės „Tauru“.

 

Tauragiškiai į I lygą grįžo po metų pertraukos. 2015 metais „Tauras“ I lygoje liko 17-oje vietoje ir pagal varžybų nuostatus turėjo rungtyniauti II lygoje. Tačiau praėjusiais metais Tauragės futbolininkai nedalyvavo jokiose pirmenybėse, o prieš šį sezoną vėl pateikė prašymą dalyvauti I lygoje. Kadangi kandidatų sąrašas ir taip buvo nedidelis, „Taurą“ vėl matome I lygoje.

Tauragiškiai tradiciškai ne tik subūrė vietos futbolininkus, bet ir pasikvietė gausų legionierių būrį, o paskutinę akimirką pasinaudojo ir Kazlų Rūdos „Šilo“ „griūtimi“. „Tauro"“ marškinėlius apsivilko praėjusiais metais I lygoje triumfavę Evaldas Grigaitis, Povilas Kiselevskis ir Audrius Brokas. Beje, visi šie futbolininkai yra rungtyniavę ne tik „Šile“, bet ir Marijampolės „Sūduvoje“ (tiesa, ne visi vienu metu). „Sūduvai“ prieš kurį laiką priklausė ir pagrindinis „Tauro“ vartų sargas Justinas Popiera.

Galimybę pasinaudoti gausiu legionierių būriu riboja varžybų nuostatai – vienu metu aikštėje gali būti tik trys ES pilietybės neturintys futbolininkai. Pirmuose susitikimuose dažniausiai aikštėje buvo rusai Viacheslav Emelianenko ir Karlen Darchinyan bei ukrainietis Jurii Shevchuk. Paskutinėse rungtynėse starto sudėtyje jau pasirodė ir kamerūnietis Jean Paul Ndeki. Tačiau debiuto vis dar laukia trys futbolininkai iš Ganos.

2017 metų sezono startas „Taurui“ nebuvo labai smagus. Tauragiškiai pralaimėjo visas tris pirmąsias dvikovas savo aikštėje – 0:3 „Koralui“, 0:1 „Nevėžiui“ ir 0:4 „Stumbrui B“, o vėliau išvykoje turėjo pripažinti (0:3) ir „Pakruojo“ pranašumą. Nuotaiką pataisė tik pergalė 3:0 Tauragėje prieš I lygos autsaiderį „Utenį B“.

 

Varžybų plakatas:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 386 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,