Logo
 Spausdinti šį puslapį

Maisto gamintojų dėmesiui: „Basil Lea Market“ laukia jūsų

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Naujai kuriamas kompleksas Klaipėdos senamiestyje „Basil Lea Market“ buria maisto gamintojų komandą ir ieško virtuvę mylinčių žmonių. Profesionali mobili darbo vieta, su reikiama virtuvės įranga, paslaugų viešinimas, renginių organizavimas – viskuo pasirūpinsime mes.

 

Vienas iš pagrindinių reikalavimų yra, kad nors vienas iš planuojamų  patiekalų būtų pritaikytas vaikams ar tam tikrų maisto medžiagų netoleruojantiems žmonėms (vegetariškas, veganiškas, be gliuteno, be pridėtinio cukraus).

Susidomėjai, tačiau neturi reikiamos įrangos? Tai ne problema. „Basil Lea Market“ norintiems pradėti arba plėtoti verslą gali pasiūlyti tris skirtingai sukomplektuotas maisto gaminimo priekabas: mobili priekaba – grilius, sukomplektuota priekaba-virtuvė su integruota blynkepe ir dujine virykle arba unikali priekaba –  kepykla su integruota krosnimi, kuri idealiai tinka duonos ir picų gamybai.

 

Trumpai apie „Basil Lea Market“:

VšĮ „Vietos gamintojų gildija“ siekia įkurti tokią ekologiško maisto prekyvietę ir atvirą kulinarijos lauko virtuvę, kuri taptų poilsio ir kultūros erdve Klaipėdos miesto gyventojams bei svečiams.

Tikslinė auditorija – vartotojas, gebantis kritiškai vertinti teikiamo maisto naudą bei trūkumus, besirūpinantis savo sveikata, neišskiriant lyties, finansinės padėties ar specifinės amžiaus grupės.

Jei palaikai mūsų idėją ir nori tapti „Basil Lea Market" komandos dalimi, būtinai susisiek su mumis. Registracijos formą gali rasti čia: http://www.basilleamarket.lt/basil-lea/ieskome/.

 

 

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,