Mano Gargždai



„Banga“ susitiks su Kauno komanda

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr. Asociatyvi Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr.

Trečiadienį 19 valandą Gargždų miesto stadione „Banga“ susitiks su Kauno „Stumbru B“.

 

A lygoje žaidžiančio „Stumbro“ dubleriai iš kitų I lygos ekipų išsiskiria dideliu futbolininkų judėjimu. Per vienuolika iki šiol vykusių susitikimų kauniečiai aikštėje išbandė net 33 futbolininkus. Pavyzdžiui, „Banga“ per tą patį laiką rėmėsi tik 21 futbolininku.

Be to, dalies futbolininkų, kuriuos būtume galėję netgi pavadinti „Stumbro B“ lyderiais, jau nebėra komandos sudėtyje. Prieš kurį laiką kauniečiai atsisveikino su 5 įvarčius pelniusiu puolėju D. Diogo, du kartus pasižymėjusiu saugu M. Papšiu, daug I lygoje rungtyniavusiu gynėju A. Bareikiu. Šią savaitę „Stumbras“ informavo, kad abipusiu sutarimu nutraukė sutartį ir su buvusiu „Bangos“ vartininku Ignu Driomovu, kuris nuolat laikė dublerių ekipos vartus.

Iš kauniečių ekipoje likusių futbolininkų galima išskirti puolėją D. Koniką, kuris vienintelis žaidė visuose vienuolikoje susitikimų (ir pelnė du įvarčius). Taip pat dažnai I lygoje galima išvysti saugą iš Pietų Afrikos K. Sekgota, portugalą gynėją A. Silva bei jaunus lietuvius V. Žemaitį, V. Armalą, D. Barauską ir A. Korsaką.

„Stumbras B“ puikiai pradėjo sezoną ir per pirmus septynis susitikimus buvo iškovojęs šešias pergales bei kartą sužaidęs lygiosiomis. Tiesa, vėliau žaidimo kreivė pradėjo kristi – pralaimėjimas 0:1 „Vyčiui“, lygiosios 1:1 su „Nevėžiu“ ir pralaimėjimas 1:3 „Pakruojui“. Praėjusiame ture kauniečiai tik paskutinėmis sekundėmis 1:0 palaužė I lygos autsaiderius „Utenį B“.

 

Varžybų plakatas:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 284 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,