Mano Gargždai



Kelionė: Gaujos nacionalinis parkas ir nuostabiosios Latvijos pilys

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Kelionių agentūra „Alvaturas“ ir gidė Diana Butkutė organizuoja vienos dienos keliones po Lietuvą, Latviją, Lenkiją, Baltarusiją. Visą vasarą keliaukite ir pažinkite įdomius kraštus, išvykimas – iš Gargždų ar Klaipėdos. Rugpjūčio 12 d., šeštadienį, kviečia vykti į Latviją, Gaujos nacionalinį parką.

 

5 val. išvykimas iš Klaipėdos ir Gargždų. Vykstame į Gaujos nacionalinį parką. Ši vaizdinga Gaujos upės atkarpa išsiskiria didele gamtos įvairove ir kultūros istorijos paminklais. Aplankome Siguldos viduramžių ir naująją pilis, Gutmanio urvą, susiformavusį prieš 10 000 metų, poledynmečio vandenims graužiantis į smiltainio uolas. Tai senovės kulto vieta ir saugomas geologinis objektas, garsus savo sienose esančiais įrašais. Ekskursiją tęsiame į nuostabią Turaidos pilį. Ši viduramžių tvirtovė mena ne tik karus, bet ir nepamirštamą legendą apie Turaidos Rožę. Vakare, apie 23.00 val., grįžtame į Lietuvą. Kelionės kaina – 30 eurų. Lankytini objektai – 15 eurų.

Informacija pasiteiravimui ir registracijai el. paštu arba tel. +370 698 49752. Visas naujienas sekite feisbuko paskyroje DianaTravel.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 420 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,