Mano Gargždai



Trakuose „Banga“ sužaidė lygiosiomis

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr. Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr.

Sekmadienį Trakuose „Banga“ lygiosiomis 1:1 sužaidė su „Trakais B“.

 

Nuo dvikovos pradžios iniciatyvą turėjusi „Banga“ keletą kartų šeimininkų vartams grasino tolimais smūgiais. Trakų futbolininkams sunkiau sekėsi brautis prie „Bangos“ vartų, tačiau būtent jie pirmieji turėjo realią galimybę pelnyti įvartį – gargždiškius pirmojo kėlinio pabaigoje išgelbėjo gynėjai, atrėmę į vartus skriejantį kamuolį. Netrukus jau „Banga“ nepasinaudojo puikia galimybe – vienas prieš vartininką išbėgęs P. Lotužys pasiuntė kamuolį virš vartų.

Tai, ko komandoms nepavyko padaryti pirmajame kėlinyje, jos padarė per pirmąsias antrojo kėlinio minutes. Jau pirmoji šeimininkų ataka baigėsi įvarčiu – po sėkmingo reido kairiuoju kraštu ir perdavimo į baudos aikštelę „Trakų“ puolėjas J. Marazas tiksliai smūgiavo į apatinį vartų kampą. Tačiau jau kitoje atakoje P. Lotužys, gavęs kamuolį dešinėje pusėje ir suklaidinęs gynėją, taip pat pasiuntė kamuolį į apatinį vartų kampą – 1:1.

Po tokio greito gargždiškių atsako šeimininkai kiek pasimetė ir „Banga“ dar kelis kartus rimtai grasino „Trakų B“ vartams. Deja, kamuolys neskriejo į vartus.

Arčiausiai tikslo „Banga“ buvo baigiantis rungtynėms. 88 minutę po perdavimo iš dešiniojo krašto Sig. Urbys iš arti smūgiu galva sukirto kamuolį į šeimininkų vartų virpstą, o jau per teisėjos pridėtą laiką A. Bačanskiui baudos aikštelėje nepavyko sėkmingai „uždaryti“ perdavimo iš krašto.

Kitas rungtynes „Banga“ žais Gargždų miesto stadione rugpjūčio 4 dieną 18.30 val. su Vilniaus „Žalgiriu B“.

 

Iš protokolo. „Trakai B“ (Trakai) – „Banga“ (Gargždai) 1:1 (0:0).

Trakų stadionas, 70 žiūrovų. Teisėja – J. Lavrenovaitė (Kaunas).

Įvarčiai: 46 min. J. Marazas („Trakai B“) 47 min. P. Lotužys („Banga“).

Įspėjimai: 42 min. E. Ališauskas, 58 min. A. Borodinas, 80 min. D. Šėgžda („Trakai B“); 30 min. M. Gudauskas, 61 min. A. Butkus („Banga“).

„Bangos“ sudėtis: T. Norbutas, D. Padaigis, M. Bitinas, K. Gnedojus, M. Gudauskas, P. Lotužys (73' Sig. Urbys), A. Butkus, K. Urbaitis (64' D. Lukošius), G. Žukauskas (78' G. Samosonik), Sim. Urbys, Š. Skulskis (70' A. Bačanskis). Atsargoje liko: K. Smilingis, I. Grykšas, N. Žebrauskas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 160 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,