Mano Gargždai



Kraupi avarija Gargžduose nusinešė žmogaus gyvybę (papildyta)

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
V.Šleiniūtės nuotr. V.Šleiniūtės nuotr.

Liepos 21 d. 06.51 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Klaipėdos raj. kelyje Gargždai–Kretinga 216-ame km, ant viaduko įvykus eismo įvykiui prispaustas žmogus.

 

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Gargždų priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos stočiai, Klaipėdos apskrities vyriausiam policijos komisariatui.

Automobilis „Ford Fiesta“, vairuojamas vairuotojo (g. 1949 m.), išvažiuodamas iš šalutinio kelio nepraleido ir susidūrė pagrindiniu keliu važiuojančiu automobiliu „Audi A4“, vairuojamu vairuotojo (g. 1988 m.).

Eismo įvykio metu žuvo automobilio „Ford Fiesta“ keleivis (g. 1959 m.). Sužalotas to paties automobilio vairuotojas (politrauma) paguldytas ligoninę, o kartu važiavęs vyras (g. 1956 m.), po medikų apžiūros, gydomas ambulatoriškai. Jam lūžo kairės pusės septintas šonkaulis.

Atvykus ugniagesiams gelbėtojams, „Ford“ automobilyje buvo 2 nukentėjusieji ir iš automobilio iškritęs bei žuvęs gale sėdėjęs keleivis. Ugniagesiai gelbėtojai, panaudoję plėstuvus atidarė „Ford“ dureles, vairuotoją išlaisvino, jam uždėjo kaklo įtvarą, pritvirtino prie greitosios medicinos pagalbos neštuvų ir iškėlė iš automobilio. Keleiviui padėjo išlipti pro vairuotojo pusės dureles. Abu nukentėję perduoti medikams. Panaudoję sorbentus ugniagesiai nuvalė kelio dangą.

1 komentaras

  • Ar buvo ten greitis ar nebuvo, jau nebesvarbu, bet žmogau, važiuodamas iš šalutinio kelio, apsidairyk gerai, jei žinai, kad tavo mašiniukas ne BMW, nešoka iš vietos, nu nerizikuok, bet va, tas lindimas iš šalutinio kelio į pagrindinį ( a vdrug spėsiu) užknisa juodai :(

    Pranešti XxX Penktadienis, 2017 liepos 21 09:10 Komentaro nuoroda

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 425 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,