Mano Gargždai



Atsisveikinta su Gargždų savanorių kuopos vadu kpt. Gintautu Razma

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Krašto apsaugos savanorių pajėgų Žemaičių apygardos 3-iosios rinktinės nuotr. Krašto apsaugos savanorių pajėgų Žemaičių apygardos 3-iosios rinktinės nuotr.

Iškilminga rikiuote Gargžduose baigėsi Krašto apsaugos savanorių pajėgų (KASP) Žemaičių apygardos 3-iosios rinktinės 302 lengvosios pėstininkų kuopos vertinamosios pratybos „Aršus kuršis 2017“. Rikiuotės metu rinktinės vadas mjr. Mindaugas Stackevičius padėkojo kariams už tarnybą, taip pat įteikė kuopos vadui kpt. Gintautui Razmai atsisveikinimo dovaną – senovinio kuršių kirvio repliką ir rinktinės vado monetą. Rugpjūčio 25 d. – paskutinė kpt. G. Razmos, kaip Gargždų savanorių kuopos vado, diena. Kariuomenės vado sprendimu jis perkeliamas į Generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademijos Taktikos sekcijos vyr. instruktoriaus pareigas.

 

Kuopos nariai dėkojo kpt. G. Razmai už tarnybą ir linkėjo geriausios kloties naujose pareigose, o kuopos vadas atsisveikino su kariais, su kuriais dvejus metus iš eilės tapo geriausia Krašto apsaugos Savanorių pajėgų kuopa.

„Nepastebimai prabėgo beveik penkeri mūsų bendrystės metai. Tai buvo įkvepiančios bendros veiklos, projektų bei reikšmingų pasiekimų metai. Net neabejoju, kad šiuos metus prisiminsiu kaip prasmingiausią gyvenimo laikotarpį, nes čia, Klaipėdos rajono savivaldybėje, turėjome unikalią galimybę augti. Nuoširdžiai džiaugiuosi, kad galėjau šiomis patirtimis dalintis su Jumis bei tikiuosi, kad Jums taip pat buvo prasminga dirbti kartu su manimi. Mieli bičiuliai, aš tikiu, kad atsinaujinimo procesas yra labai svarbus variklis pirmyn, todėl net neabejoju, kad ši pabaiga bus tik dar geresnės ir glaudesnės bendrystės pradžia, tęsiant ir vystant pradėtus darbus. Nuoširdžiai tariu Jums „ačiū“ už paramą ir norą dirbti kartu, energiją ir entuziazmą stiprinant mūsų augančios ir stiprėjančios Valstybės saugumą savo gimtame krašte“, – atsisveikino kpt. G. Razma.

Rugpjūčio 23 d. 9.00–11.00 val. jis kviečia visus, su kuriais teko dirbti ar bendradarbiauti, į viešą veiklos ataskaitą J. Lankučio bibliotekos renginių salėje pirmajame aukšte adresu Klaipėdos g. 15, Gargždai.

Ataskaitos metu bus aptariami nuveikti darbai ir rūpimi klausimai, taip pat dalinamasi mintimis apie ateities saugumo ir jaunimo ugdymo perspektyvas Klaipėdos rajono savivaldybėje.

 

Akimirkos iš iškilmingos rikiuotės ir atsisveikinimo su kuopos vadu – Krašto apsaugos savanorių pajėgų Žemaičių apygardos 3-iosios rinktinės nuotraukose:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 179 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,