Mano Gargždai



Iš Karklės festivalio – į areštinę dėl narkotinių medžiagų

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay nuotr. Asociatyvi Pixabay nuotr.

Savaitgalį parūžusiame festivalyje „Karklė Live Music Beach“ dirbo gausios policijos, Kinologų ir Viešojo saugumo tarnybų pajėgos, užtikrinusios viešąją tvarką ir saugų eismą visoje renginio teritorijoje. Nors renginio dalyviai išties šventė kultūringai – neužfiksuota didesnių neramumų ar muštynių, visgi per tris dienas pareigūnai sulaikė net septyniolika asmenų su savimi turėjusių galimai narkotinių medžiagų.

 

Rugpjūčio 18 d. festivalyje sulaikyti du vaikinai (g. 1994 m.), o rugpjūčio 19 d. sulaikytas dar vienas jaunuolis (g. 1990 m.), su savimi turėję galimai narkotinių medžiagų.

Rugpjūčio 19 d., apie 07.20 val., apsaugos darbuotojai sulaikė vaikiną (g. 1998 m.), kurio kelnių kišenėje rastos trys violetinės tabletės, galimai narkotinės medžiagos.

Apsaugos darbuotojai sulaikė ir kitą vaikiną (g. 1991 m.), pas kurį dalinės apžiūros metu rasta 20 gelsvos spalvos tablečių. Įtarta, kad tai gali būti narkotinės medžiagos. Tabletes turėjęs vaikinas pripažino, kad jos priklauso jam, todėl buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Rugpjūčio 19 d., apie 07.51 val., renginio metu, policijos pareigūnas patikrinęs 1989 m. gimusį vyrą aptiko, kad šis turi ovalią tabletę su užrašu „100“ ir plastiko maišelį su baltais milteliais, įtariama, narkotinėmis medžiagomis. Asmuo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

 

Dauguma sulaikytųjų su savimi turėjo įvairių spalvų ir formų tablečių – kai kuriais atvejais ir itin dideliais kiekiais. Klaipėdos AVPK nuotr.

 

Rugpjūčio 20 d., apie 00.40 val., festivalio metu, apsaugos darbuotojams tikrinant asmenis, pastebėta, kad vaikinas (g. 1996 m.) numetė ant žemės su savimi turėtas tabletes, galimai narkotines medžiagas. Vaikinas buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Kiek vėliau, apie 03.55 val., renginio metu sulaikytas Klaipėdos rajono gyventojas (g. 1988 m.), kuris su savimi turėjo dvi pailgas tabletes su užrašu „Plata“, galimai narkotines medžiagas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Policija dėkinga festivalio organizatoriams ir apsaugos darbuotojams rimtai pažiūrėjusiems į prašymą atidžiai tikrinti renginio dalyvius – nemaža dalis draudžiamų medžiagų turėjusių asmenų sulaikyti būtent apsaugos darbuotojų, kruopščiai tikrinusių įeinančių asmenų daiktus. Dauguma sulaikytųjų su savimi turėjo įvairių spalvų ir formų tablečių – kai kuriais atvejais ir itin dideliais kiekiais.

Pareigūnų teigimu, ankstesniais metais šio festivalio metu vidutiniškai būdavo sulaikoma po 5–6 galimai narkotinių medžiagų turėjusius asmenis.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 253 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,