Mano Gargždai



Rudenį nenuobodžiaukite: kviečia pažinti Lietuvą ir Latviją

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Lankytini objektai. Organizatorių nuotr. Lankytini objektai. Organizatorių nuotr.

Gidė Ingrida Pociutė rugsėjo mėnesį kviečia keliauti ir geriau susipažinti su Lietuvos ir Latvijos žymiais objektais ir lankytinomis vietomis.

 

Rugsėjo 2 d. gidė kviečia pažinti Plungės kraštą: lankysime Bukantės dvaro sodybą – tai Žemaitės gimtasis namas, kuriame sužinosime daug įdomių rašytojos gyvenimo aplinkybių, susipažinsite ir su Stanislovo Riaubos (medžio drožėjas) ekspozicija. Dalyvausime edukacinėje programoje „Rašymas žąsies plunksna". Vėliau plauksime katamaranu Platelių ežere, užsuksime į Energetinių ir geometrinių figūrų parką. Plačiau skaitykite ČIA.

 

Rugsėjo 3 d. 12 val. gidė kviečia pasivaikščioti Prūsijos Karalių takais. Tai teminė ekskursija, kurios metu bus pasakojama apie iškilmingus karališkus vizitus Klaipėdoje (Memelyje). Ekskursiją pradėsime istorinėje Klaipėdos senamiesčio vietoje prie įėjimo į Friedricho pasažą. Karalių takas vingiuos Tiltų gatve pro buvusios Šv. Jono bažnyčios vietą miesto Rotušės link. Didingas karališkų žingsnių aidas ves iki Liepų gatvės, pasakodamas istoriją apie karalienę Luizę, apie valdovų meilę bei pagarbą vienas kitam, apie viltį ir tikėjimą, kurį jie teikė tautos žmonėms, apie visoje Prūsijoje veikusius ediktus, kurie buvo paskelbti būtent Klaipėdoje (Memelyje). Plačiau skaitykite ČIA.

 

Rugsėjo 9 d. visų laukia pažintis su žvaigždėmis, kosminiu pasauliu. Gidė kviečia keliauti į Molėtų observatoriją, dangaus šviesulių stebyklą, Etnokosmologijos muziejų. Esant giedram orui, žvaigždžių stebėjimas naktį su įdomiu kosmogido pasakojimu. Plačiau skaitykite ČIA.

 

Rugsėjo 10 d. planuojama religinė kelionė Kražiai-Tytuvėnų vienuolynas-Šiluva. Visose lankomose vietose gidai supažindins su įdomiausiais dvasiniais faktais, įvykiais, istorija. Plačiau skaitykite ČIA.

 

Rugsėjo 16 d. laukia linksma ir nuotaikinga kelionė į Latviją: Jaunpils pilis (teatralizuota programa)-Basakajų taks-Dobele. Plačiau skaitykite ČIA.

 

Rugsėjo 23 d. keliauninkai lankys Aukštaitijos dvarus: maršrutu Siesikų dvaras-pilis-A. Smetonos rezidencija-Taujėnų dvaras. Plačiau skaitykite ČIA.

 

Registracija kelionei tel. 8 655 56 313, facebook – Ingrida’s tours, el.paštas – ingrida.pociute@gmail.com

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 475 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,