Mano Gargždai



Paskutinę vasaros dieną Kalniškės piliakalnyje paminėta Laisvės diena

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Pauliaus Sadausko nuotr. Pauliaus Sadausko nuotr.

Iniciatyva „Dangės pakrantės jaunimas“ tradiciškai sukvietė visus į vasaros akustines palydėtuves ir Laisvės dienos minėjimą. Šįkart, minint Piliakalnių metus, susirinkta ant netoli Gargždų esančio Kalniškės piliakalnio.

 

Daugiau nei pusšimtį susirinkusiųjų savo kūryba džiugino Klaipėdos rajono jaunieji atlikėjai: Emilija Klara Bučinskaitė, Lukas Gužauskis, Rimantė Brazdeikytė su grupe, gerai Klaipėdoje ir Lietuvoje žinomas buvusios grupės „Arrogantics“ siela Karolis Rupkus. Šmaikščiais gyvenimo perliukais pasidalino poetė Renata Karvelis iš Šilalės. Renginį spontaniškai užbaigė iš Šilutės atvykę klausytojai, kurie užtraukė Mažosios Lietuvos liaudies dainą.

Projektas „Dangės pakrantės jaunimas“ yra klubo „Žalioji žemė“ visuomeninė kultūrinė iniciatyva, skirta neformaliems nekomerciniams renginiams organizuoti. Jais siekiama populiarinti jaunuosius atlikėjus ir poetus, atkreipti dėmesį į svarbias valstybei datas bei įvykius ir kviesti žmones lankytis istorinėse ir kitose svarbiose vietose.

 

Renginio akimirkos – Pauliaus Sadausko nuotraukose:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 224 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,