Mano Gargždai



Kriminalistai tęsia tyrimą dėl Gobergiškės kaimo gyventojo nužudymo

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai tęsia tyrimą dėl nužudymo, įvykdyto šių metų liepos 22 d. Klaipėdos rajone, Gobergiškės kaime, kuomet savo namuose, keletu peilio dūrių buvo žiauriai nužudytas 1949 m. gimęs vyras.

 

Pasak nužudytojo artimųjų ir kaimynų, vienišas vyras gyveno gana uždarą gyvenimo būdą, nebuvo linkęs bendrauti su kaimynais ir nepažįstamais žmonėmis, vengė naujų pažinčių, tad kilo klausimas kas ir kaip pateko į dažniausiai rakinamus namus bei nudūrė jų šeimininką.

Tyrimo metu, apklausus įvykio liudininkus ir ištyrus įvykio vietą, rasti įkalčiai pareigūnams šiuo žiauriu nusikaltimu leido įtarti 1981 m. gimusį Ukrainos pilietį dirbusį Lietuvoje, vienoje logistikos įmonėje vairuotoju. Paaiškėjo, kad įtariamasis su kolega lankėsi Gobergiškės kaime, bei bandė belstis į senjoro namus, tačiau šiam nepažįstamųjų neįsileidus, įtariamojo kolega teigia nuėjęs savais keliais, o įtariamasis, susitikęs su Gobergiškės kaimo gyventojais ir vartojęs alkoholinius gėrimus, galimai vėliau grįžo į nužudytojo senjoro namus, ką liudija ir įvykio vietoje rasti įkalčiai.

Šiuo metu įtariamasis sulaikytas, jam pareikšti įtarimai pagal LR Baudžiamojo kodekso 129 straipsnio (nužudymas), vyksta tolimesnis tyrimas.

Už žmogaus nužudymą numatyta nuo 7 iki 15 metų laisvės atėmimo bausmė.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Konstitucijos 31 str., asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir pripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 75 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,