Mano Gargždai



Gargždų miesto bendruomenė kviečia dalintis gerumu

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr. Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr.

Lapkričio 6–9 dienomis Gargždų miesto bendruomenė kviečia visus miestelėnus prisidėti prie gerumo akcijos „Pyragų diena“.

 

Prieš šešerius metus jaunos gargždiškės Eimantė Akrutaitė ir Ieva Jonušaitė pakvietė į gerumo akciją – „Pyragų dieną“, kurią inicijavo „TV3 televizija“. Lapkričio 6-ąją kepti pyragus ir pardavinėti kolegoms, bičiuliams, o surinktas lėšas skirti labdaringiems tikslams tampa tradicija.

Eimantės ir Ievos pastangos skatinti gargždiškius dalintis gerumu buvo prasmingos. Jos pagelbėjo ne vienam sergančiam vaikui ir už savo nuoširdžią iniciatyvą sulaukė daugybės padėkos laiškų bei buvo apdovanotos „Tauriosios širdies“ nominacija.

Šiemet „Pyragų dienos“ tradiciją perėmusi Gargždų miesto bendruomenė sužinojo, kad parama lavinamaisiais žaidimais praverstų Gargždų lopšelio-darželio „Naminukas“ ugdytiniams, tad kviečia visas įstaigas, organizacijas patiems organizuoti „Pyragų dieną“, o už surinktus pinigus „Naminukui“ nupirkti žaislų ir žaidimų. Kokių labiausiai reikia, žino lopšelio-darželio „Naminukas“ administracija. Todėl prieš perkant žaislus vertėtų pasitarti su jais. Tuos, kurie dalyvaus akcijoje, „Naminukas“ nuoširdžiai pakvies į padėkos popietę.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 230 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,