Mano Gargždai



Viliaus Gaigalaičio globos namuose – „Pyragų diena”

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Viliaus Gaigalaičio globos namų nuotr. Viliaus Gaigalaičio globos namų nuotr.

Lapkričio 4 d. restorane „Lijo” vykusiame akustinių gitarų labdaros vakare muzikantai padovanojo koncertą Gargždų bendruomenei, o bendruomenė buvo dosni aukomis. Už surinktas aukas surengta „Pyragų diena“ Viliaus Gaigalaičio globos namų gyventojams. Muzikos grupės „Klasiokai“ solistės Laimutė Gegieckienė ir Rima Rumbutienė padovanojo nuoširdų koncertą ir pyragų šventę globos namų bendruomenei.

 

„Klasiokai“ jau ne pirmą kartą lankėsi Viliaus Gaigalaičio globos namuose. Iš šiame, ir seniau vykusiuose koncertuose svečių laukė pilna salė žiūrovų. Globos namų gyventojai visuomet laukia šios grupės, nes jie ne tik dainuoja gražias dainas, bet ir nuoširdžiai bendrauja su klausytojais. Per šį susitikimą – „Pyragų dieną“ – grupės solistės ne tik grojo ir dainavo, maloniai šnekučiavosi su klausytojais, bet ir vaišino atsivežtais pyragais. Jų buvo tiek daug, kad ne tik ragauti, bet ir pasidalinti pakako.

Už surengtą gražią šventę bendruomenės vardu viešnioms dėkojo globos namų direktorius Rimantas Ramanauskas, primindamas, kad kiekvienas malonus bendravimas su svečiais globos namų gyventojams atitolina vienatvę, įneša pozityvumo į seno žmogaus kasdienybę.

 

Šventės akimirkos – Viliaus Gaigalaičio globos namų nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 626 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,