Mano Gargždai



Šventinei nuotaikai sukurti: 7 paprastos, bet originalios dekoracijų idėjos

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Šventinės dekoracijų idėjos. hometalk.com/ stonegableblog.com/pinterest.com nuotr. Šventinės dekoracijų idėjos. hometalk.com/ stonegableblog.com/pinterest.com nuotr.

Vis artėjant didžiausioms metų šventėms, norisi pajusti Kalėdų nuotaiką ir namuose. Siūlome išbandyti 7 originalias namų puošybos idėjas, kurios neatims itin daug laiko ir nepareikalaus didelių investicijų.

 

 

hometalk.com nuotr.

 

1. Vainikas ant durų iš pakabos

Jums reikės vielinės pakabos, karštų klijų, įvairių kalėdinių žaisliukų, eglės šakelės, kaspino, kankorėžių ir kitų papuošimų pagal skonį.

Išlanksčius turimą vielinę pakabą suformuokite apskritimo formos rėmą, ant jo suverkite kalėdinius žaisliukus (nebijokite eksperimentuoti dydžiais, spalvomis ir formomis). Nuotraukoje pavaizduotam vainikui pagaminti prireikė apie 50 vnt. žaisliukų. Suvertus žaisliukus tarpusavyje sutvirtinkite, panaudodami kraštus klijus. Dekoracijai užbaigti naudokite tradicinius kalėdinius papuošimus – eglės šakelę, kankorėžius, šermukšnio uogas, kaspiną. Pagaminimo trukmė – apie 30 min. Rezultatas – išskirtinis vainikas ant Jūsų durų.

Informacijos šaltinis: hometalk.com.

 

stonegableblog.com nuotr.

 

2. Šventinis dekoracijų „tortas“

Puikus ir paprastas būdas dekoruoti šventinį stalą – pasinaudoti dviejų ar trijų aukštų tortine. Sudėkite į ją šventėmis kvepiančius akcentus – eglės šakeles, kankorėžius, kitas dirbtines ar natūralias puošmenas. Viršuje įmontuokite dideles žvakes. Viskas atrodys dar žaviau, jei dekoraciją apjuosite šviečiančiais akcentais.

Informacijos šaltinis: stonegableblog.com.

 

blog.kensingtonfurniture.com nuotr.

 

3. Durys – dovana

Papuoškite duris – ir visi matys, kad Jūs gyvenate švenčių laukimu. Jums reikės didelio raudono kaspino (arba nereikalingos paklodės). Iškirpkite „T“ raidės formos elementus, pritvirtinkite prie durų. Viduryje prisiūkite ar priklijuokite didelį kaspiną. Užtruksite apie 15 minučių.

Informacijos šaltinis: blog.kensingtonfurniture.com.

 

pinterest.com nuotr.

 

4. Smagi laiptų puošmena – čiuožiantys pingvinai

Į šventinių dekoracijų gamybą pažvelkite linksmai. Jeigu Jūsų namuose yra laiptai, jų turėklus padabinkite čiuožiančiais pliušiniais pingvinais. Jums reikės sintetinio kamšalo (poliesterio), užtraukiklių ar vielučių, pliušinių pingvinų ar kitų žaislų, LED ar kitų lempučių.

Pritvirtinkite prie turėklų lemputes, po to apvyniokite sintetinį kamšalą, norimose vietose tvirtinkite žaislus.

Informacijos šaltinis: pinterest.com.

 

 craft-your-home.com nuotr.

 

5. Supakuotos dovanos ant sienos

Panaudokite didžiules picų dėžes šventinėms dekoracijoms. Supakuokite jas dovanų popieriumi, apjuoskite didžiuliu kaspinu ir pakabinkite ant sienos ar durų. Ryškios spalvos ir dydis tikrai patrauks Jūsų ir svečių dėmesį.

Informacijos šaltinis: craft-your-home.com.

 

pinterest.com nuotr.

 

6. Užkonservuoti šventiniai akcentai

Jeigu namie turite originalių formų stiklinių indų, jie taip pat gali tapti puikiomis šventinėmis dekoracijomis. Pasitelkite fantaziją ir pripildykite juos viskuo, kas Jums asocijuojasi su Kalėdomis: žaisliukais, kankorėžiais, kvepiančiomis džiovintomis apelsinų skiltelėmis, cinamono lazdelėmis, eglės šakelėmis ir kt.

Informacijos šaltinis: pinterest.com.

 

pinterest.com nuotr.

 

7. Prisiminimų Kalėdų eglutė

Artėjanti metų pabaiga – puiki proga prisiminti visus metus. Panaudokite nuotraukas ar atvirutes ir pasigaminkite prisiminimų Kalėdų eglutę. Jums reikės nuotraukų, spalvotos lipnios juostos, virvelės, segtukų, dekoratyvios žvaigždės eglės viršūnei, šventinių blizgučių.

Ant durų, sienos ar kito paviršiaus klijuokite eglutės kontūrus, pasinaudodami lipnia juosta. Pritvirtinkite virveles, ant kurių segtukais segsite nuotraukas ar atvirutes. Papuoškite viršūnę dekoratyvine žvaigžde.

Informacijos šaltinis: pinterest.com.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 403 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,