Mano Gargždai



„Let‘s dance“ varžybose – breikerių kovos (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Sandros Vaičienės nuotr. Sandros Vaičienės nuotr.

Gruodžio 1-ąją Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro breiko studija „G-Town“ organizavo tradicines breiko varžybas „Let's dance“.

 

70 dalyvių, tarp kurių ir būrys klaipėdiečių šokėjų, kovojo vienas prieš vieną dviejose kategorijose – „Kids“ (nuo 5 iki 12 m.) ir „Junior“ (nuo 12 iki 17 m.).

Kaip pasakojo breiko studijos vadovė Enrika Stropienė, šįkart visi apdovanojimai iškeliavo į Klaipėdą, mat nuspręsta neskirstyti šokėjų į naujokus ir labiau pažengusius. Jos teigimu, tai leidžia breikeriams pamatyti kitų šokėjų lygį, motyvuoja stengtis.

„Vaikai turi žinoti, kad greito rezultato nepasieks, reikia daug dirbti“, – sakė E. Stropienė, šiemet breiko šokio paslapčių mokanti 35 vaikus.

Ji pasidžiaugė, kad susidomėjimas šiuo šokiu neblėsta, tarp besimokančiųjų – net 19-a naujokų. Į treniruotes 3 kartus per savaitę atvyksta vaikai ne tik iš Gargždų, bet ir iš Dovilų, Kvietinių, Vėžaičių.

Nors breikas populiaresnis tarp berniukų, šokti mokosi ir 6-ios mergaitės.

E. Stropienė minėjo, kad Gargždų šokėjai bendradarbiauja su treneriais Mantvydu ir Kirilu iš Klaipėdos, taip pat Artūru iš Kretingos. Suvieniję jėgas jie – „West Coast“ kolektyvas.

Būrelio vadovė sakė, kad vaikus moko ne tik šokio pagrindų, bet ir kultūros bei filosofijos.

„Reikia išmanyti, kaip elgtis šokio aikštelėje, kokie gestai tinkami ir pan.“, – niuansus vardijo šokių mokytoja.

E. Stropienė dėkojo už pagalbą buvusiems šokėjams, kurie mielai sutinka teisėjauti varžybose, sukuria diplomus, taip pat ir tėveliams – noriai leidžiantiems vaikus į varžybas, pasirūpinantiems jų nuvežimu.

 

Treneriai ir buvę šokėjai. Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro nuotr.

 

Varžybų akimirkos – Sandros Vaičienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 218 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,