Mano Gargždai



Kelių policija kvietė atsisakyti „susitarimų“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Per praėjusį savaitgalį Klaipėdos apskrities Kelių policijos pareigūnai organizavo ir vykdė tris policines prevencines priemones: dvi Klaipėdos mieste ir vieną Klaipėdos rajone.

 

Jų metu iš viso patikrintos 548 transporto priemonės, nustatyta 16 Kelių eismo taisyklių pažeidimų. Vienas vairuotojas vairavo neturėdamas tokios teisės, vienas sėdėjo prie mašinos vairo neblaivus, dar vienas buvo vartojęs alkoholio, bet neviršijo įstatymo leistos neblaivumo ribos.

Šeštadienį, Tarptautinę antikorupcijos dieną, Kelių policijos pareigūnai priminė vairuotojams apie tai, kad bandyti gundyti juos kyšiais yra nusikaltimas, ir dalino „Švarios sąžinės kvapo“ maloniai dvelkiančius pakabukus automobiliams, būsimųjų metų kalendoriukus, įspėjančius apie korupcijos pavojų bei raginančius pranešti apie jos apraiškas, lipdukus – iš viso – keletą šimtų.

Toks Tarptautinės Korupcijos dienos paminėjimas reidų metų yra kasmetinis reiškinys. Tačiau ir šiai dienai praėjus, policija ragina nesusitepti kyšiais, prisiminti už jų siūlymą gresiančią baudžiamąją atsakomybę.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 401 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,