Mano Gargždai



Klaipėdos valstybinėje kolegijoje veikė kalėdinis miestelis

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos valstybinės kolegijos nuotr. Klaipėdos valstybinės kolegijos nuotr.

Gruodžio 4 d. Klaipėdos valstybinėje kolegijoje (KVK) startavo stebuklų ir netikėtumų pilnas KVK kalėdinis miestelis, prie kurio organizavimo prisidėjo kultūrinės veiklos vadybos 3 kurso studentai.

 

Net 4 dienas trukęs renginys, kuris vienijo ne tik visą aukštosios mokyklos bendruomenę, bet taip pat ir Klaipėdos miesto gyventojus ir svečius, stebino ir nuobodžiauti neleido įvairiais pasirodymais bei prizais. Šventės atidarymo metu kalėdinę nuotaiką kūrė „Lietuvos talentų“ dalyviai – šokių grupė „Sfinx“, Lietuvos balso dalyvė Inga Jepšaitė, KVK talentų nugalėtoja Brigita Razgaitytė, KVK alumni, renginių vedėja Laura Sadauskienė.

Taip pat KVK kalėdinį miestelį aplankė Kalėdų Senelis ir šį kartą ne su elniais, bet su dinozauru Dino. Dalyviai galėjo pasivaišinti kareiviška koše, susišildyti arbata, o kol tėveliai šnekučiavosi ir klausėsi kalėdinių pasakų, kurias dovanojo I. Simonaitytės viešoji biblioteka, vaikams ant veidų tapė ir įvairiais personažais pavertė KVK grožio terapijos studentės. Kiekvienas renginio dalyvis galėjo nemokamai namo parsinešti eglės šaką, kurias dovanojo sodo centras „Frezija“.

Taip pat KVK kalėdinio miestelio metu, gruodžio 6 dieną, vyko kalėdinė mugė, kurioje dalyvavo Kretingos dienos veiklos centras, Priekulės dienos veiklos centras ir Technologijų fakulteto 3 kurso maisto technologijų studentės. Mugės metu bendruomenės nariai turėjo galimybę įsigyti įvairių rankų darbo meno kūrinių ir taip paremti tuos, kuriems labiausiai to reikia.

Gruodžio 7 dieną, KVK kalėdiniame tinklinio turnyre, kurį organizavo 3 kurso Sporto ir pramogų vadybos studentai, savo jėgas išbandė KVK vaikinų ir merginų, Kauno kolegijos merginų ir vaikinų, Lietuvos aukštosios jūreivystės mokyklos bei tinklinio asociacijos merginų komandos. Tarp vaikinų 1 vietą užėmė Kauno kolegija, 2 vietą – Klaipėdos valstybinė kolegija, o 3 vietą – Lietuvos aukštosios jūreivystės mokykla. Tarp merginų 1 vietą užėmė Kauno kolegija, 2 vietą – tinklinio asociacija, o 3 vietą – Klaipėdos valstybinė kolegija.

Taip pat kalėdinio miestelio metu buvo organizuojamas kalėdinis protų mūšis, kurio pagrindinį prizą įsteigė kelionių agentūra „West express“, tai – kelionė į Lpalandiją. Protų mūšis vyko dviem etapais ir jame dalyvavo net 15 įvairių komandų iš visos Klaipėdos. Į antrąjį etapą pateko 5 komandos, kurios kovojo dėl pagrindinio prizo. Trečiąją vietą užėmė komanda „Sp6“, antrąją – „Incognito“, o pirmąją vietą ir pagrindinį prizą – kelionę į Laplandiją – iškovojo Klaipėdos jaunimo organizacijų asociacijos „Apskritasis stalas“ komanda, pasivadinusi „KLASiški“.

 

Klaipėdos valstybinės kolegijos nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 225 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,