Mano Gargždai



Festivalyje-konkurse „Emocijų banga“ pasirodymais stebino pusė tūkstančio šokėjų (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Renginio akimirka. Sandros Vaičienės nuotr. Renginio akimirka. Sandros Vaičienės nuotr.

Sausio 26 d. Gargždų kultūros centre netrūko geros nuotaikos ir emocijų – į antrą kartą VšĮ Klaipėdos rajono vaikų ir jaunimo šokių edukacijos centro organizuojamą respublikinį vaikų ir jaunimo šokių festivalį-konkursą „Emocijų banga“ rinkosi jaunieji šalies šokėjai.

 

Praėjusiais metais pirmą kartą rengtas festivalis-konkursas organizatorius džiugino dalyvių gausa – tąkart atvyko 300 šokėjų, šiemet savo pasirodymus pristatyti panoro 500 šokėjų iš Šilutės, Klaipėdos, Kretingos ir Kretingos rajono, Plungės, Mažeikių, Šiaulių bei Gargždų.

„Šiemet konkurse-festivalyje neapsieita be naujovių – įsteigta nominacija šokių vadovui už emocingiausią choreografiją. Šis apdovanojimas atiteko Mažeikių šokio kolektyvo „Linksmasis kaubojus“ vadovei Vilmai Slivskienei. Nauja ir tai, kad surengtas špagatų konkursas. Iš jame dalyvavusių daugiau kaip 200 vaikų, išrinkta 10 geriausiųjų, kuriems įteikti atminimo prizai, kiti šokėjai tenkinosi paguodos prizais“, – konkurso naujoves pristatė VšĮ Klaipėdos rajono vaikų ir jaunimo šokių edukacijos centro vadovė Lilija Šepčenko.

Festivalio-konkurso komisija: Klaipėdos universiteto Menų Akademijos choreografijos skyriaus dėstytoja Sandra Žilinskienė (komisijos pirmininkė), Klaipėdos muzikinio teatro baleto solistė ir Klaipėdos universiteto Menų Akademijos dėstytoja Aušra Krasauskaitė-Berulė ir Klaipėdos miesto sporto centro „Viesulas“, klubo „Barbė“ meninės gimnastikos trenerė Viktorija Bagrijeva. Špagatų konkurso komisiją sudarė Klaipėdos universiteto Menų Akademijos choreografijos skyriaus II kurso studentė Deimantė bei I kurso studentas Renaldas.

Komisija vertino dalyvius pagal amžiaus grupę (4–6 m., 7–10 m., 11–15 m., 15–19 m.) ir pagal žanrus. Kolektyvai, išsiskyrę iš kitų, dar gavo ir nominacijas.

 

Festivalio-konkurso akimirkos – Sandros Vaičienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 176 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,