Mano Gargždai



Pavasarį kviečia į vienos dienos keliones po Lietuvą ir kaimynines šalis

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

DianaTravel siūlo vienos dienos keliones po Lietuvą, Latviją, Lenkiją ir Baltarusiją. Išvykimai iš Gargždų ir Klaipėdos. Rinkitės keliones iš pavasario sezono pasiūlymų. Iki susitikimų mūsų išvykose!

 

Balandžio 14 d. (šeštadienį) organizuojama turininga kelionė – senosios Lietuvos sostinės Kernavė ir Trakai – Tiškevičių rūmų Trakuose ir Angelų kalvos lankymas. Kelionės kaina – 28 eurai. Papildomai mokami objektai – 10–15 eurų. Plačiau apie kelionę skaitykite ČIA.

 

Balandžio 21 dieną (šeštadienį) kviečiame keliauti į Gardiną. Laukia apžvalginė ekskursija po miestą su vietiniu rusakalbiu gidu, laisvas laikas, kurio metu yra galimybė apsipirkti arba aplankyti Gardino zoologijos sodą. Kelionės kaina – 35 eurai. Į kainą įskaičiuota: kelionė autobusu iš Klaipėdos arba Gargždų (paimame ir iš kitų vietų individualiu susitarimu); kelionės vadovo-gido paslaugos; kelionės dokumentų sutvarkymas. Į kelionės kainą neįskaičiuota: bevizis leidimas į Baltarusiją, sveikatos draudimas – 12 eurai/asm. (PRIVALOMAS visiems keliautojams); ekskursija Gardine – 3 eurai/asm. Plačiau apie kelionę skaitykite ČIA.

 

Balandžio 28 dieną (šeštadienį) laukia išvyka Merkinės piramidė–Druskininkų kurortas–Liškiavos piliakalniai, apsilankymas buvusiame vienuolyne, bažnyčios rūsiuose ir… pas druskų valdovus. Įspūdingiausias reginys laukia Druskininkuose esančiame Vijūnėlės parke. Jame pasodinta daugiau 200 tūkst. narcizų bei dvi dešimtys sakuros medelių. Čia paskutinį balandžio savaitgalį akį traukia nuostabūs gėlių žiedai ir aromatai. Turėsite laisvo laiko parke ir galimybę pasigrožėti pavasario žiedų gausa. Šventės metu bus galima paragauti verdamo uzbekiško plovo. Druskininkai laukia Jūsų. Kelionės kaina – 28 eurai, lankytini objektai 8–10 eurų. Plačiau apie kelionę skaitykite ČIA.

 

Gegužės 5 dieną (šeštadienį) organizuojama viena populiariausių kelionių į Latviją. Lankysime Kuldygą – miestą legendą, pasivaikščiosime senojo miesto gatvėmis, apžiūrėsime ilgiausią Europoje krioklį, grožėsimės vaizdinga panorama nuo pilies kalno. Toliau vyksime į Riežupės smėlio urvų labirintus. Stabtelėsime Sabilės miestelyje, kuriame yra vynuogynų kalnas. Toliau kelias veda pro Jaunmokų pilį ir yra galimybė sustoti bei pasivaikščioti pilies teritorijoje. Toliau lankysime „Cinevillą“ – Latvijos Holivudą. Grįžtant namo yra galimybė sustoti Saldus mieste prekybos centre ir įsigyti latviškų saldumynų ar kitų lauktuvių. Kelionės kaina asmeniui – 27 eurai. Papildomai mokami objektai: smėlio urvai 5 eurai. Ekskursinė programa kino miestelyje „Cinevilla“ - 4 eurai. Plačiau apie kelionę skaitykite ČIA.

 

Gegužės 12 d. (šeštadienį) organizuojama kelionė į „Tulpių žydėjimo“ šventę Burbiškio dvare, taip pat – pažintis su vidurio Lietuvos gamtiniu ir kulinariniu paveldu. Kelionės kaina asmeniui – 27 eurai. Papildomi mokami objektai – 10–15 eurų. Plačiau apie kelionę skaitykite ČIA.

 

Gegužės 19 dieną (šeštadienį) turėsite galimybę pažinti Anykščių kraštą. Lankysime Puntuko akmenį ir lajų taką, angelų muziejų, pasikelsime į Anykščių bažnyčios bokštą, nuo kurio atsiveria nuostabus vaizdas į Anykščių apylinkes. Nuvyksime prie Laimės žiburio kalno, kur palaidotas rašytojas J. Biliūnas. Taip pat numatytos ekskursijos po Siauruko muziejų, Arklio muziejuje. Pietūs kavinėje „Laimos pasagėlė“. Pagal pageidavimą lankysimės A. Baranausko klėtelėje. Kelionės kaina – 28 eurai, lankytiniems objektams turėti 12 eurų. Plačiau apie kelionę skaitykite ČIA.

 

Gegužės 26 dieną (šeštadienį) kviečiame turiningai praleisti laiką Lenkijoje. Lankysimės Vygrių vienuolyne, garsėjančiame per šimtmečius kurtais baroko stiliaus statiniais. Toliau vyksime link Kenštyno miestelio ir lankysime „Vilko Guolį“ – Mozūrijos regiono miške A. Hitlerio įrengtame kariniame „miestelyje“. Toliau vyksime į Šv. Lipkos vienuolyną. Pravažiuosime Mrongovo miestą, sustosime apsipirkti. Kelionės kaina asmeniui – 35 eurai. Mokamiems objektams rekomenduojama turėti apie 30 zlotų (9,38 eurų). Plačiau apie kelionę skaitykite ČIA.

 

Platesnė informacija ir registracija el. paštu arba tel. +370 698 49 752 (skambinti po 15 val.). Visas naujienas sekite socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje DianaTravel.

 

Reklama: lagaminaivisiems.lt

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 468 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,