Mano Gargždai



Draugiškose rungtynėse „Banga“ patyrė nesėkmę

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Šeštadienį Gargžduose „Banga“ 1:4 nusileido Kauno „Stubmrui B“.

 

Be keleto sergančių ir traumuotų futbolininkų rungtyniavusi „Banga“ jau antrą minutę padarė grubią klaidą savo baudos aikštelės prieigose ir buvo nubausta – prieš vartininką iššokęs kaunietis smūgiavo tiksliai – 0:1.

Permainingai vykusiame pirmajame kėlinyje komandos apsikeitė ne vienu pavojingu išpuoliu. 37 minutę kauniečiai neišnaudojo puikios progos – sukirto į „Bangos“ vartų virpstą, o po poros minučių už iššvaistytą galimybę buvo nubausti. Gargždiškiai surengė greitą ataką ir prieš vartininką iššokęs A. Bačanskis šaltakraujiškai suklaidino svečių vartų sargą ir išlygino rezultatą – 1:1. Prabėgus minutei „Banga“ turėjo puikią progą išsiveržti į priekį. Deja, P. Lotužiui nepavyko „uždaryti“ R. Krušnausko perdavimo. Netrukus jau pati „Banga“ buvo nubausta. Per porą minučių kauniečiai net du kartus iš eilės aštriais perdavimais surado puolėjus „Bangos“ baudos aikštelėje, o šie smūgiavo neatremiamai.

Antrojo kėlinio pradžioje „Stumbras B“ ketvirtąjį kartą pasiuntė kamuolį į vartus, kai kaunietis techniškai suklaidino „Bangos“ gynėjus ir pasiuntė kamuolį greta vartininko – 1:4.

Vėliau abi komandos turėjo galimybių pasižymėti, tačiau rezultatas nepakito.

Kitas draugiškas rungtynes „Banga“ žais Gargždų miesto stadione kovo 24 dieną 11 valandą su A lygoje rungtyniaujančia „Palanga“.

 

„Banga“ (Gargždai) – „Stumbras B“ (Kaunas) 1:4 (1:3).

Įvarčiai: 40 min. A. Bačanskis („Banga“); 2 min. NN, 43 min. NN, 44 min. NN, 53 min. NN („Stumbras B“).

„Bangos“ sudėtis: I. Driomovas, V. Antužis, E. Bračkus, K. Gnedojus, M. Gudauskas, A. Bačanskis (56′ D. Zubauskas), J. Skuodas (46′ M. Ilginis), M. Petrikas (73′ I. Grykšas), K. Urbaitis, P. Lotužys (46′ E. Anulis), R. Krušnauskas.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 643 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,