Mano Gargždai



Antrus metus Gargždus drebins motokrosas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Birželio 16 dieną Gargždų motokroso trasoje jau antrus metus griaudės motociklai – čia vyks motokroso varžybos „Gargždų miesto taurė 2018“.

 

Varžybas organizuoti dar pernai ėmėsi Gargždų motokroso klubas, kuriam vadovauja šio sporto entuziastas Darius Šakurskis. Anot jo, pagrindinis renginio tikslas – plėtoti motociklų sportą, sudominti juo daugiau jauno amžiaus žmonių.

„Be to, norime padaryti šventę ne tik šios sporto šakos entuziastams, bet ir visiems miestelėnams“, – sakė D. Šakurskis.

Pasak klubo prezidento, anksčiau varžybas organizuodavo motociklininkų klubas „Gargždų vorai“, kurie draugiškai kviesdavo prisijungti ir motokroso mėgėjus. Pernai pirmą kartą renginį organizavo Gargždų motokroso klubas. Na, o šiemet klubui ypač padeda Sporto centras bei rėmėjai.

„Praėjusiais metais renginys pavyko. Jame dalyvavo daugiau nei pusšimtis motokroso sporto mėgėjų bei profesionalų ne tik iš Lietuvos, bet ir Latvijos. Garsas nuvilnijo per visą šalį, įvykusi šventė visiems patiko, sulaukėme nemažai pagyrų, tad šiemet tikimės sulaukti dar daugiau dalyvių. Atvyks ir motokroso entuziastai iš kaimyninės Latvijos“, – dėstė pašnekovas.

Anot D. Šakurskio, renginyje dalyvauti gali tiek jauni, tiek ir garbingo amžiaus asmenys. Amžiaus cenzas svyruoja nuo 7 iki 67 metų.

Šiemet motokroso varžybose bus galima lenktyniauti aštuoniose klasėse. Atskirose kategorijose trasoje pasirodys vaikai, pradedantieji, mėgėjai, veteranai nuo 40 ir nuo 50 metų. Dėl Gargždų miesto taurės bus varžomasi „MX Open“ motociklų klasėje, taip pat keturračiais („ATV (QUAD)“), laukiama ir „Retro“ motociklų (be priekabų) dalyvių.

Dalyvių registracija prasidės nuo 9 val. Nuo 10 val. vyks treniruotės trasoje. Varžybų pradžia – 12 val.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 362 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,