Mano Gargždai



„Kranto“ moksleivė – tarptautinio kompiuterinių atvirukų konkurso laureatė

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Asociatyvi fotografija (Corbis) Asociatyvi fotografija (Corbis)

Žodis „kompiuteris“ daugumai šiuolaikinių vaikų asocijuojasi su pramogomis. Pradinukai mokykloje su kompiuteriu susipažįsta jau kaip su informacijos paieškos priemone.

„Kompiuterinės piešimo studijos“ nariai žino, kad atsisėdus prie kompiuterio pramogauti neteks ir reikės kantriai dirbti ne vieną užsiėmimą, kol bus galima pasigrožėti darbo rezultatais. Kantrybės ir darbštumo ne visiems pakanka. Šiais mokslo metais tarptautiniame kompiuterinių kalėdinių ir naujamečių atvirukų konkurse „Žiemos fantazija 2013“ pasiryžo dalyvauti keturi „Kranto“ pradinukai: Auksė Paulikaitė, Matas Ubartas, Kristina Vaškytė, Rugilė Gedgaudaitė.

Nataljos Kazakovos kompiuterių mokykla, kuri rengia šį konkursą, sulaukė net 3515 darbelių. Konkurso organizatorius, vertintojus pasiekė darbai ne tik iš Lietuvos, bet ir iš Baltarusijos bei Latvijos. Atvirukai pagal vaizdo pobūdį galėjo būti dviejų kategorijų: statiniai arba dinaminiai.

Dinaminių atvirukų 1-4 klasių kategorijoje laureate tapo Auksė Paulikaitė, sukūrusi darbelį „Paukšteliai puošia eglutę“.

Didžiuojuosi savo darbščiais, kantriais ir kūrybingais mokiniais.

 

Auksė Paulikaitės atvirukas „Paukšteliai puošia eglutę“:

AuksePaulikaite Pauksciai puosia egle

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 105 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,